< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: „M. egy szemét, g..i rendőrspicli, felnyomja a saját fajtáját, a sarkadi cigányokat”

| Mobile | RSS

„M. egy szemét, g..i rendőrspicli, felnyomja a saját fajtáját, a sarkadi cigányokat”

2011. október 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Tömegverekedés tört ki Sarkadon a Szent István téren szombaton, nem sokkal dél után. A szemtanúk elmondása szerint baseballütő, vasgolyóval felszerelt vascső és láncfűrész is előkerült. A mentők több fejsérültet szállítottak kórházba, egyikük állapota válságos.

Az eset után a Sarkadi Rendőrkapitányság épülete előtt legkevesebb mintegy nyolcvan személy verődött össze. A rendőrség a Szent István teret Police feliratú szalaggal kerítette körbe. A helyszínen szétszórva vascsövet, baseballütőt, s kicsivel odébb a fűben vadásztőrt is láttak a beol.hu tudósítói.

„Azt kell leírni, hogy M. egy szemét, g…i rendőrspicli, felnyomja a saját fajtáját, a sarkadi cigányokat. Négyen ütötték le a nagybátyámat, M.-ék kocsijában vascsövek, baseballütő is volt” – ordította magából kikelve egy fiatal, szőke hajú hölgy a Szent István téren.

„T. Zoliék már tegnap betámadták a nagybátyámat, s életveszélyesen megfenyegették, amiért a rendőrségen feljelentést is tett” – osztott meg egy másik információt az M.-nek nevezett, O. József egyik hozzátartozója.

„Azt írd le nyugodtan, hogy Zolit négyen támadták be, tehát ez az ő részéről mindenképp jogos önvédelem lesz” – mondta már a Sarkadi Rendőrkapitányság épülete előtt, fiatal sihederek gyűrűjében egy hangadó középkorú, tetovált férfi.

„Tizenkét óra után pár perccel érkeztem az üzletbe autóval, s csak azt láttam, hogy valaki kiugrott egy kocsiból, s többen egymásnak estek. Aztán már csak ordítozást hallottam. Utána hirtelen olyan csődület, kavarodás keletkezett, hogy több mint félszázan gyűltek össze. A mentők vagy három vérző fejű embert vittek el” – elevenítette fel névtelenségéhez ragaszkodva a Szent István térre néző egyik üzlet tulajdonosa.

A Békés megyei honlap úgy tudja: a tömegverekedésből a mentők három fejsérültet szállítottak a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórházba. Közülük O. Sándor állapota súlyos, válságos, nyílt koponyatörést szenvedett, műteni kellett. Ezen kívül egy negyedik fejsérültet rokonai szállítottak be a kórházba. Ezeket az információkat hivatalosan nem erősítették meg.
forrás:mno.hu

Leave a Reply 602 megnézve, 1 alkalommal mai nap |