< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Seherezádé tangában, meztelen cicikkel pucsít

| Mobile | RSS

Seherezádé tangában, meztelen cicikkel pucsít

2011. november 30. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A ValóVilág ötödik szériáját is meglegyintette a férfimagazinban való pózolás lehetősége. A kiesett lányok után egyelőre nem kapkodnak a szerkesztők, azonban a még játékban lévő amazonok annál inkább érdeklik őket.

Ezúttal két hölgynek adott lehetőséget a CKM, ami az Új Ász információi szerint nem jelentett pluszjövedelmet a résztvevők számára. Mivel a fotózást jutalomként kapták a lányok, ezért a korábbi szériától eltérően – ahol százezer forinttal gazdagodtak a résztvevők – ők csak egy minimális, úgynevezett megjelenési díjban részesültek. Pedig a gázsi idekint egy-egy címlaplány esetében igencsak fényes.
A nézők kegyeiben Seherezádé és Veronika részesülhetett, akiknek nem volt ellenükre, hogy hiányos öltözékben pózoljanak a férfimagazinnak. Örömüket még Attila sem tudta elrontani epés megjegyzéseivel, miszerint a tökéletes eredmény érdekében még legalább 22 kilótól kellene megszabadulniuk.

A lakók többsége jól viselte a mellőzöttséget. Kinga közölte: minden álma, hogy egyszer egy ilyen jellegű magazin címlapján szerepeljen, viszont nem bánja hogy ezúttal kimaradt a sorból. Annamarit – mivel ő már lüktető modellkarriert tudhat magáénak – nem érintette meg a fotózás, viszont Eszteren szavak nélkül is látszott a féltékenység.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 1670 megnézve, 1 alkalommal mai nap |