< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Vérdíjat tűztek ki Herczkuék fejére

| Mobile | RSS

Vérdíjat tűztek ki Herczkuék fejére

2011. december 1. | 1 Hozzászólás | Rendőrségi hírek

Kétmillió forintot fizet a rendőrség annak, aki a közelmúltban eltűnt szolnoki házaspár ügyében keresett két férfi nyomára vezeti a hatóságot – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság.

A hatvanéves Baunok István és felesége, a 61 éves Baunokné Hidvégi Julianna Erzsébet november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, az LXP-141 rendszámú, fekete Skoda Octavia és az LSB-331 rendszámú, bordó Peugeot 207 autóikkal együtt.

Feltehetően a 36 éves, nagytarcsai Herczku Szabolcs és az ugyancsak 36 éves, újszászi Mészáros Tibor János rabolta el a házaspárt, a gyanúsítottakat keresik, ellenük elfogatóparancsot adtak ki.
meszaros herczku
Mészáros Tibor és Herczku SzabolcsFotó: Police.hu

A felhívás szerint a kétmillió forintos nyomravezetői díjat teljes egészében az kaphatja meg, aki az ügy mindkét gyanúsítottjának elfogásához és a feltételezett bűncselekmény elkövetését bizonyító tárgyak megtalálásához elegendő információt ad.

A nyomozás előmozdítását szolgáló egyéb érdemi adatokért a kitűzött jutalomnak egy részét fizeti ki a rendőrség.

Munkaidőben az 56/501-600-os telefonszámon, a 15-46-os melléken, munkaidőn túl pedig a 107 vagy 112 -es segélyhívó telefonszámokon várják a bejelentéseket, melyeket bizalmasan kezelnek.
forrás:index.hu

Leave a Reply 367 megnézve, 1 alkalommal mai nap |