< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az egyiptomhitűek túltesznek a keresztényeken

| Mobile | RSS

Az egyiptomhitűek túltesznek a keresztényeken

2012. január 16. | hozzászólás | Közélet

Pálinkás József az arany atomok L-alhéjának könnyű ion-lövedékkel történő ütköztetése során létrejövő végállapotok elektroneloszlásának aszimmetriáját vizsgálta, valamint kutatásai kiterjedtek az elektronbefogással létrehozott, úgynevezett belső héj vakanciák aszimmetriájának kérdéskörére is. Mostantól alkalmas arra is, hogy eldöntse, ki egyház és ki nem.

Budapest – Morálisan és tisztánlátásban és megszégyeníti a legtöbb keresztény kisegyházat a leginkább az egyiptomi sokistenhitre emlékeztető ANKH az Örök Élet Egyháza, amely nyílt levelében szellemesen hívja fel a figyelmet arra, hogy sem Pálinkás József, mint “az arany atomok L-alhéjának könnyű ion-lövedékkel történő ütköztetése során létrejövő végállapotok elektroneloszlásának aszimmetriájának kutatója”, sem Hámori József, aki “a kisagy és látórendszer kéreg alatti központjának morfológiai kutatásával szerzett érdemeket”, nem alkalmasak arra, hogy eldöntsék, ki egyház és ki nem. Az egyenes beszéd oka talán az, hogy őket nem fűzi semmiféle egzisztenciális érdek a mellébeszéléshez.

Nyílt levél Pálinkás József és Hámori József Akadémikus Urakhoz

Tisztelt Pálinkás József és Hámori József Akadémikus Urak,

sajtóból értesültünk arról, hogy a parlament Emberjogi Bizottsága felkérte Pálinkás Józsefet, az MTA elnökét, hogy az egyházi sarkalatos törvénnyel kapcsolatban az Akadémia végezze el a vizsgálatokat. Szintén a sajtóból értesültünk arról, hogy az MTA elnöke erre a célra bizottságot hozott létre, melynek elnöke Hámori József.

Egyházunk tagsága nagyra becsüli Pálinkás József munkásságát, melyet a szakma hazai és nemzetközi fórumai is elismertek, és amely kivívta a Magyar Köztársaság Érdemrendjének Tiszti Kereszttel történő szakmai kitüntetését. Ismereteink szerint az elnök úr munkássága az arany atomok L-alhéjának könnyű ion-lövedékkel történő ütköztetése során létrejövő végállapotok elektroneloszlásának aszimmetriáját vizsgálta, valamint kutatásai kiterjedtek az elektronbefogással létrehozott, úgynevezett belső héj vakanciák aszimmetriájának kérdéskörére is. Pálinkás úr jelentős eredményeket ért el nemesgáz-ütközések, elsősorban a neon és proton-hélium ütközések egyidejű ionizációja és töltéscserével járó folyamatai tekintetében.

Hámori József úr a biológiai tudományokban való jártasságával vívott ki hazai és nemzetközi tudományos elismerést és kapta meg a Magyar Köztársaság Érdemrendjének Középkeresztjét. Kutatási területe a kisagy és látórendszer kéreg alatti központjának morfológiai kutatása, a központok szinoptikus szerveződése kutatása fény- és elektronmikroszkópos módszerek segítségével.

Tisztelve az akadémikus urak munkásságát, megállapítható, hogy egyikük sem történész, teológus, valláskutató, szociológus, stb. Ennek megfelelően Önök semmilyen módon nem tekinthetők vallási, hitbéli, egyházi kérdések szakértőinek. Ennek a kérdéskörnek Önök nem szakértői, mint ahogy senki más sem lehet szakértője. A hit tudományos eszközökkel nem kutatható, az egyház minősítés pedig relatív. Hitbéli alapon megkülönböztetni az embereket, a vallások között hierarchiát felállítani nem tudományhoz (különösen nem Akadémiához) méltó feladat.

A történelem (melynek Önök nem szakértői) bebizonyította, hogy a vallási alapon történő megkülönböztetés gettósításhoz, holocausthoz vezet. Ebben részt venni nem tudományos igényű feladat, hanem bűn. Soha el nem évülő bűncselekmény, mely a háborús bűnökkel ér fel. Mindegy, hogyan fordítják a btk. vonatkozó részeit ,- emberiség vagy emberiesség elleni bűncselekménynek -, de mindenképpen soha el nem évülő. Tisztelt Uraim, kár több évtized munkásságát ilyesmivel beszennyezni! Kár e tiszteletreméltó életműveket tönkretenni! Nem beszélve arról, hogy egyszer eljöhet az idő, amikor majd szemlesütve kell egy független magyar bíróság elé állniuk és szemlesütve számot adni tetteikről.

forrás:amerikai népszava online.hu

Leave a Reply 259 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: