< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Egymásnak esett Hajdú Péter és Fiala János

| Mobile | RSS

Egymásnak esett Hajdú Péter és Fiala János

2012. január 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Összecsapott Hajdú Péter és Fiala János a TV2 Frizbijének felvételén. A műsorvezető lehetőséget adott az újságírónak, hogy egy korábbi, Vitray Tamással folytatott beszélgetésre reagáljon, ám az interjú összetűzésbe torkollott.

“Fiala János, elmondott mindenféle alpári, szakmaiatlan, szarházinak, miután Vitray Tamás elmondta (elmondhatta) a Frizbiben, hogy milyen borzasztó érzés volt számára, amikor Fiala nyilvánosan “szakmai halottnak” nevezte. Úgy döntöttem, megkérdezem Fiala Jánostól, hogy miért tette ezt!” – írta ki közösségi üzenőfalára Hajdú Péter, aki valóban meghívta műsorába az újságírót.
A beszélgetés főként Vitray Tamásról és Fiala János vele kapcsolatos viszonyáról szólt, valamint arról, mit kifogásolt az újságíró Hajdú Péter szakmaiságában. Fiala szerint egy műsorban kellett volna szerepelnie Vitray Tamással, nem pedig később reagálnia, az akkori adásban elhangzottakra, később pedig azt is megjegyezte, amit ő csinált, semmi sem volt ahhoz képest, amit Hajdú Péter szakmailag eltűrt a Vitrayval folytatott beszélgetés során.

– Te a műsorban egy tízes skálán nyolcasra voltál felkészületlen, Tamás pedig azt mond, amit akar… Ha együtt dolgoznál Dömsödivel, ő elmagyarázná neked, hogy miről beszél Fiala, de most hiányzik kettőnk közül a tolmács. Te egy másik iskola vagy és ezt tudomásul veszem… – mondta keményen Hajdú Péternek Fiala János, aki egy időre még az asztaltól is felállt és a műsorvezetőnek hátat fordítva beszélt a közönség felé.

Leave a Reply 621 megnézve, 1 alkalommal mai nap |