< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Óriási dugó a határtól nem messze: Bekeményített a Jobbik Hatalmas a torlódás a Jobbik demonstrációja miatt Sajószentpéternél

| Mobile | RSS

Óriási dugó a határtól nem messze: Bekeményített a Jobbik Hatalmas a torlódás a Jobbik demonstrációja miatt Sajószentpéternél

2012. január 27. | hozzászólás | Közélet

Hatalmas torlódás alakult ki péntek délelőtt a 26-os számú főúton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajószentpéternél a Jobbik demonstrációja, félpályás útlezárása miatt – tapasztalta az MTI tudósítója.

A párt aktivistáinak hét-nyolc kocsija zárja le az útszakaszt, és a közlekedést az is nehezíti, hogy a kazincbarcikai vegyipari vállalat, a BorsodChem Zrt., illetve a Bánréve felé tartó, Szlovákiába irányuló teherforgalom is jelentős.

A közlekedést rendőrök irányítják, de az útszakaszon így is hatalmas a torlódás.

A demonstrálók, akik “Ébredj, magyar!” feliratú transzparensekkel jelentek meg a helyszínen, akciójukkal az országos és a helyi önkormányzatokat sújtó intézkedések, a drasztikusan magas üzemanyagárak és Magyarország uniós tagsága ellen tiltakoznak. A pénteken kezdődött megmozdulást a hétvégén is folytatják.

forrás:heti válasz.hu

Leave a Reply 210 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: