< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Füstölt a 3-as metró a Forgách utca és az Árpád híd között

| Mobile | RSS

Füstölt a 3-as metró a Forgách utca és az Árpád híd között

2012. január 30. | hozzászólás | Közélet

Reggel hét és nyolc óra között a Lehel tér és Újpest-központ között pótló buszokkal szállították az utasokat. A füst okát egyelőre nem tudták megállapítani.

Füstöt észlelt a járművezető a 3-as metró vonalán, a Forgách utca és az Árpád híd közötti szakaszon, ezért kiürítették az állomást – mondta az [origo] kérdésére a BKV fődiszpécsere. A füst miatt autóbuszok jártak a Lehel tér és Újpest-központ között, de azóta a metrószerelvények már a teljes vonalon közlekednek.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az [origo]-nak elmondta, hogy az Árpád hídi állomásról érkezett a bejelentés, hogy füstöt észleltek a metróalagútban.

Kisdi Máté azt mondta, hogy amikor a tűzoltók kiérkeztek, enyhe füstszagot lehetett érezni, de a füst forrását nem találták meg. Sem izzás, sem más nem utalt füstre, ezért a szerelvényt elszállították egy külszíni állomásra – mondta a szóvivő.

Az elmúlt egy hónapban összesen négyszer füstölt szerelvény valamelyik metróvonalon. Január második hetében két egymást követő napon is füstölt a metró. A műszaki hibák okát a BKV eddig nem közölte.

forrás:origo.eu

Leave a Reply 433 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: