< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Összevarrta cellatársa száját egy rab Kaposváron

| Mobile | RSS

Összevarrta cellatársa száját egy rab Kaposváron

2012. január 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Összeverte, majd három öltéssel összevarrta cellatársa száját egy fiatalkorú elítélt a kaposvári börtönben. Az ügyészségi vizsgálat szerint a börtön törvényt sértett, amikor egy cellába tett egy elítéltet és egy előzetesben lévő személyt.

Január 22-én a kaposvári börtönben egy fiatalkorú elítélt összevert egy szintén fiatalkorú, előzetes letartóztatásban lévő fiút – számol be az esetről a Somogy megyei hírekkel foglalkozó Sonline. Az írás szerint a száját tűvel és cérnával, három öltéssel összevarrta, hátára pengével feliratot karcolt, bal lábát tollal összeszurkálta, jobb lábát összevagdosta. Az elítélt állítólag azzal fenyegette a fiatalkorút, hogy eszik a húsából.

A lap szerint az ügyben az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt indított eljárást az elítélttel szemben. A Somogy megyei büntetés-végrehajtási intézetben történtek miatt a Somogy Megyei Főügyészség vizsgálata mulasztásos törvénysértést tárt fel, mert elítélt és előzetes letartóztatásban lévő személy nem tartózkodhat egy cellában.
forrás:origo.hu

Leave a Reply 1789 megnézve, 1 alkalommal mai nap |