< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: RTL Most Hirlevél

| Mobile | RSS

RTL Most Hirlevél

2012. február 11. | hozzászólás | Kultúra

Újra megtelt a Villa, de vasárnap Párbaj!

A negyedik széria 4 játékosa, Szandika, Olivér, Gombi és Ildi egy teljes hétre beköltözött a Villába, hogy felkavarják utódaik életét. Szandika máris megkörnyékezte Attilát, Gombi pedig Serit, és hogy célba érnek-e választottjaiknál, ezen a héten biztosan kiderül! Vasárnap az ex VV-sekkel együtt Seherezádé vagy Kinga is kiköltözik, miután a Párbajon megmérkőztek egymással.

ValóVilág-Párbaj vasárnap este 20:00-tól az RTL Klubon! Tartsatok velünk!

Sorozatok

Vadonatúj sorozatok színesítik az RTL Klub műsorát

Február 20-tól hétköznaponként jön a Döglött Akták, majd ezt követi két új, dél-amerikai szappanopera, a Marichuy – A szerelem diadala és a Teresa. A főműsoridőben is lesznek újdonságok, vadonatúj részekkel tér vissza a Dr. Csont és A mentalista, majd utána nyártól a Castle című sorozat.

Töltsd velünk a délutánjaidat, szupersoroz atok már 13:00-tól az RTL Klubon!

RTL Klub

Nagyágyúk hozzák el a tavaszt az RTL Klubon

Február 27-től egy vadonatúj napi vetélkedőt, az 1 perc és nyersz!-et láthatják a nézők Sebestyén Balázs vezetésével. A műsor első évadát a népszerű A széf követi. Február 29-től a nagysikerű Legyen Ön is Milliomos a visszatérő Friderikusz Sándorral lesz látható, és március első vasárnapján térnek vissza a humor nagyágyúi, a Heti Hetes sztárjai. Tavasszal a Csillag Születik megújult formátummal és új zsűrivel lesz látható hamarosan a csatornán.

Tavasszal is tartsatok az RTL Klubbal!

Leave a Reply 359 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: