< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Újabb megdöbbentő hír a csontsovány magyar színészről

| Mobile | RSS

Újabb megdöbbentő hír a csontsovány magyar színészről

2012. február 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A színész szakszervezet cáfolja, hogy senki nem segít Paudits Bélának. Elmesélték, mi történt a nyomorgó művésznek gyűjtött pénzzel.
Újabb megdöbbentő hír a csontsovány magyar színészről

Megtudtuk, hogy nem egészen úgy állnak a dolgok, ahogyan azt a színész mesélte. Mint kiderült, évekkel ezelőtt még gyűjtést is szerveztek a javára, ám az összegyűlt összeget a színész nem a jóindulatú adakozók szándéka szerint használta fel.

Ráksi Katalin, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének ügyvezető titkára elmesélte, annak ellenére, hogy Paudits Béla nem szakszervezeti tag, többször és többféle módon is segítettek már neki. Egyik alkalommal szociális segélyt kapott, méltányosságból támogatták a bajbajutott művészt.

Előfordult olyan eset is, amikor a művészért aggódók a szakszervezetet keresték meg azzal, hogy adományt szeretnének Paudits Bélához eljuttatni. Az érdekvédelmi szervezet ebben az esetben is bevállalta a közvetítő szerepet, ám amikor a csontsovány színész értesült a javára történt pénzgyűjtés eredményéről, egy bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy az összeget felajánlja egy kutyamenhelynek. Ráksi Katalin nem tagadja, hogy ezt követően beszüntették a további pénzgyűjtési akciót.

A Színházi Dolgozók Szakszervezete az utóbbi időben maga is nehéz helyzetbe került, ugyanis sokkal kevesebb pénzből tudják támogatni tagjaikat, mint korábban. Főként csak egyszeri szociális segélyeket áll módjukban kiosztani, melynek összege szinte jelképes.

Paudits Béla a napokban arról számolt be a Hír24-nek, hogy 52 ezer forintos nyugdíjából kellene megélnie, de ez szinte lehetetlen. Ráadásul egészségi állapota is nagyon megromlott, 48 kilóra lefogyott. Mozogni csak nehezen tud, munkát nem kap, de azt nem is tudná elvállalni. Egy fűtetlen, vizes lakásban él a macskájával és időnként úgy érzi, már semmi értelme annak, hogy éljen.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 333 megnézve, 1 alkalommal mai nap |