< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Liptai Claudia hordágyon, ömlött a vér

| Mobile | RSS

Liptai Claudia hordágyon, ömlött a vér

2012. február 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ripityára tört, füstölgő autó, megdöbbentő látvány és félelem. Liptai Claudia súlyos autóbalesetet szenvedett. Az irányíthatatlan jármű többször megpördült a levegőben, mielőtt a betonba csapódott és végzetes sérülést okozott a benne ülőknek. Szerencsére mindez csak a Jóban Rosszban forgatókönyvíróinak köszönhető, ám az élethű megvalósítás még a stábtagokat is sokkolta.

Precíz tervezés előzte meg a Jóban Rosszban egyik legmegdöbbentőbb jelenetsorának felvételét. A történet szerint Barbara és Alexa kocsiját egy furgon követi és próbálja lelökni az útról, mikor észreveszik, nem fog az autón a fék. Elkerülhetetlen a baleset, a fekete járművet megdobja egy bukkanó és miután többször megpördül a levegőben, az úttestre csapódik. A sikersorozat forgatókönyvíróinak fantáziáját egy profi kaszkadőrcsapat valósította meg.
– Amikor földet ért az autó, megállt és elkezdett füstölni, percekig nem mertünk oda menni. Az egész stáb csak állt ott, mert azt gondoltuk, hogy a kaszkadőrnek baja esett, de szerencsére nem így történt – árulta el Liptai Claudia, akinek karaktere a történet szerint a ripityára tört autó anyósülésén utazott.

– Hála Istennek ilyen nagy balesetem soha nem volt, csak egy kisebb. A fémes csattanásra emlékszem, és hogy mikor kiszálltam, úgy éreztem, nincs semmi bajom. Majd valaki szólt, hogy vérzik a lábam – tette hozzá a színésznő, akiről azt is tudni lehet, ez a baleset volt az utolsó jelenetsorainak egyike, amit a Jóban Rosszban stábjával forgatott.

– Természetesen nagyon nehéz egy ilyen jó csapatot maga mögött hagyni az embernek, már most nagyon hiányoznak a kollégák – vallotta be Claudia.

Claudia megrázó végjátéka péntek este kerül képernyőre.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 392 megnézve, 1 alkalommal mai nap |