< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: A scudettóról is döntött a bírói hiba a rangadón?

| Mobile | RSS

A scudettóról is döntött a bírói hiba a rangadón?

2012. február 26. | 1 Hozzászólás | Sport

Döntetlennel zárult a Milan Juventus elleni rangadója az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Mindkét gólszerző, Antonio Nocerino és Alessandro Matri is volt csapata ellen talált be. A meccs ugyanakkor a bírói bakikról marad emlékezetes.

A bajnoki címet is eldöntheti az a gól, amelyet a játékvezető nem adott meg a Milannak a Juventus elleni szombati rangadón – vélekedett Robinho, a címvédő támadója. A milánóiak 1-0-s vezetésénél, a 25. percben Muntari fejese után a labda fél méterrel áthaladt a gólvonalon, Buffon onnan húzta vissza, de a partjelző nem jelzett gólt, Tagliavento játékvezető pedig így végül továbbengedte a játékot.

“Annyira egyértelmű helyzet volt, nevetséges, hogy nem adták meg a gólt” – bosszankodott a meccs után Robinho.

“Minden olyan gyorsan történt, hogy nem vettem észre, a labda áthaladt-e a gólvonalon. Ha láttam volna is, akkor sem mondom el a játékvezetőnek” – ismerte el Gianluigi Buffon.

Az asszisztens a hajrában is a figyelem középpontjába került, amikor lesen állította meg Matrit. A Juventus csatára néhány perccel később ismét betalált, azt a gólt már megadták, így 1-1-es eredménnyel zárult a rangadó.

A hazaiak edzője, Massimiliano Allegri szerint a meg nem adott gól meghamisította az eredményt, de élvezte a meccset, és a Milan jól játszott. A Juventus trénere, Antonio Conte úgy látta, a bírói tévedések kiegyenlítették egymást.

A torinói együttes ezzel továbbra is veretlen, de az élen az egy meccsel többet játszó Milan áll, egy ponttal megelőzve az Juventust. A gólokat ide kattintva lehet megnézni.
forrás:igoogle.hu

Leave a Reply 1043 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: