< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Tudósok vallják: ezek nem emberi lények )))Scientists admit: they are not human beings

| Mobile | RSS

Tudósok vallják: ezek nem emberi lények )))Scientists admit: they are not human beings

2012. február 27. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Furcsán megnyúlt, hatalmas szemüregekkel rendelkező koponya okozott kemény fejtörést a szakembereknek melyet a közelmúltban találtak Peruban. Egyesek úgy vélik: földönkívüli lény maradványaira bukkantak.
2011 novemberében két furcsa mumifikált tetem került elő a dél-amerikai Andahuaylillasban, melyek erősen összezavarták az antropológusokat – írja stop.hu.

Az egyik tetemnek ugyanis hatalmas, aránytalan, közel ötven centis feje van, mely akkora, mint az egész test többi része.

A koponyának ráadásul a normál emberi mérethez viszonyítva szokatlanul hatalmas szemüregek találhatók.

A leletekre Renato Davila Riquelme, a cuscoi Ritos Andinos Múzeum munkatársa bukkant rá. Elmondta: a szemüregek kétséget kizáróan sokkal nagyobbak, mint egy normál ember esetében. Különösen érdekes és jelenleg megmagyarázhatatlan továbbá az is, hogy a koponyán megtalálható a kutacs (lágyrész a fejtetőn), valamint az állkapocsban két zápfog is ül. Előbbi a születés után durván másfél évvel eltűnik, megkeményedik, míg utóbbiak a felnőttkor hozadékai.

A leletek vizsgálatára három antropológus érkezett Spanyolországból és Oroszországból a múzeumba, akik azt vallják, hogy nem emberi lénnyel van dolguk és a tetemek további vizsgálatát javasolják. Riquelme hozzátette: egyelőre még csak felszínes értékelésen vannak túl, de annyi biztos, hogy a leletek a világ egyik etnikumához sem tartoznak.

A szakemberek megtalálták a szemgolyó egy darabkáját, mely jó szolgálatot tesz majd a DNS meghatározásánál és tisztázza a kérdést, miszerint egy rendkívül extrém arcú és testű emberrel, vagy földönkívülivel van-e dolguk.

A második magzati pózban mumifikált test nem teljes, csak harminc centis. Hiányzik az arca, és úgy fest, mintha méhlepény venné körül.

forrás:168 óra.hu

Scientists admit: they are not human beings

Strange elongated skulls with large orbits caused headaches hard for professionals which has recently been found in Peru. Some people believe that extraterrestrial beings remains were found.
In November 2011 two strange mummified corpse was found in the South American Andahuaylillasban are very confused by the anthropologists – writes stop.hu.

One of my top is a huge, disproportionate, almost fifty-inch head, which is as large as the entire rest of the body.

In addition to the normal human skull size compared to an unusually large eye sockets are located.

The findings are Renato Davila Riquelme, the cuscoi Ritos Andinos Museum staff came across. He said the eye sockets without doubt much greater than for a normal man. Of particular interest is currently unexplained and also the fact that the skull found in the kutacs (soft tissue of the scalp), and two molars in the jaw is seated. The former is roughly one and a half years after birth disappears, hardens, while the latter benefits of adulthood.

The findings from the examination of three anthropologists from Spain and Russia to the museum, who believe that they are dealing with human beings and not to recommend further examination of carcasses. Riquelme added a pre-assessment, there is just too superficial, but what is certain is that the artifacts from the world’s ethnic groups are not included.

Experts have found a piece of the eyeball, which is great in the DNA and then determine and clarify the issues that face and body in a very extreme person, or with the outside world is dealing with.

The second fetus mummified body posture is not complete, only thirty inches long. I miss your face, and it looks as if it would take around the placenta.
Source: 168 óra.hu

Leave a Reply 1226 megnézve, 1 alkalommal mai nap |