< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Híreink (BRFK)

| Mobile | RSS

Híreink (BRFK)

2012. március 16. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

A sértett és fia tartották vissza azt a 21 éves rablót, aki 2012. március 14-én éjszaka egy parkoló autóból lopta ki a GPS készüléket. A Budapest XXI., Ady Endre úton parkoló kocsi nyitott állapotát használta ki az elkövető, egy közelben tartózkodó férfi azonban észlelte a bűncselekményt, akit a tettes a zsákmánya megtartása érdekében bántalmazott. A sértett segítségére sietett fia, végül együtt sikeresen tartották vissza az elkövetőt a kerületi járőrök kiérkezéséig. A 21 éves fiatalembert a rendőrök előállították, vele szemben a további eljárást a BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

***

A Vásárcsarnokban érték tetten a BRFK „zsebes” nyomozói azt a 17 éves fiatalembert, aki 2012. március 14-én kora délután egy vásárló táskájából lopta ki a mobiltelefont. A helyszínen elfogott fiatalkorút a rendőrök előállították, vele szemben a további eljárást a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály Vagyonvédelmi Osztály Zseblopási Alosztálya folytatja le.

***

A helyszínen érték tetten a zuglói járőrök azt a háromtagú bandát, akik 2012. március 13-án délelőtt próbáltak betörni egy lakásba. A zárat megrongálták, a lakásba azonban nem sikerült bejutniuk, mivel az időközben kiérkező rendőrök tetten érték és elfogták őket. Őrizetbe vételük mellett indított ellenük eljárást a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága.

BRFK KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLY

Leave a Reply 700 megnézve, 1 alkalommal mai nap |