< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A Valóvilág kiakasztja a művészeket

| Mobile | RSS

A Valóvilág kiakasztja a művészeket

2012. március 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár


A művészek nehezen barátkoznak a ValóVilág játékosainak népszerűségével, mert helyettük hívják őket fellépni, és úgy vélik, ez a műsor egy borzasztó lealacsonyodása a kultúra terjesztésének. Erről az Új Ásznak fejtette ki véleményét Ungár Anikó bűvész és Karda Beáta énekes.

– Tény, hogy egyfajta igényt szolgálnak ki, amikor a nézők magukhoz hasonló embereket látnak. Nem minősítem őket, mert lehetőséget kapnak a kitörésre. Kossuth-díjas művészeinket velük egy síkon emlegetni azonban maga a tragédia. Az ismert előadóművész nem tartja magát sztárnak. Utálom ezt a szót, mert pejoratívvá vált. Minősíthetetlen, hogy ezek az emberek előadás keretén belül, gázsiért hakniznak, amikor komoly kvalitású művészeink éhen halnak – hangsúlyozta Ungár Anikó.

Karda Beáta hasonló véleményen van.
– A kés kiesett a kezemből főzés közben, mikor meghallottam a tévében, hogy fellépni járnak. Ők nem művészek, nincs produkciójuk. Milyen jogon hívják őket így? Öt hónapig látsz valakit a tévében és máris sztár? Esznek-isznak, mulatnak, és nincs mögöttük művészi teljesítmény – háborgott az énekesnő.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 392 megnézve, 1 alkalommal mai nap |