< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Schiffer: Bocsánat, összekevertem az elvtársakat!

| Mobile | RSS

Schiffer: Bocsánat, összekevertem az elvtársakat!

2012. március 25. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Pontosította a napokban tett nyilatkozatát Schiffer András LMP-s képviselő, aki nemrég úgy nyilatkozott, hogy Széles Gábor harcos antikommunistaként akar feltűnni, miközben a nyolcvanas években a szovjet pártfőtitkárt látta vendégül.
Emiatt a Magyar Hírlap tulajdonosa a lapjának adott interjúban azt mondta, be fogja perelni Schiffert.

„Nos, negyedszázad távlatából valóban rosszul emlékeztem az évszámra, valamint a látogatók személyére. Valójában nem Gorbacsov főtitkár járt a Széles-féle Műszertechnikában, nem Kádár elvtárs kísérte a vendéget, és mindez tényleg nem ’87-ben történt” – írta közleményében Schiffer.

„Az igazság ezzel szemben az, hogy Nyikolaj Rizskov, a Szovjetunió Minisztertanácsának elnöke (kormányfő) tette tiszteletét és találkozott Széles Gáborral a Műszertechnikában – Marjai miniszterelnök-helyettes elvtárs kíséretében, már ’88 áprilisában, de még Kádár bukása előtt.

Az MTI tulajdonában lévő fotók tanúsága szerint a látogatás igazi elvtársi légkörben zajlott és a felek kiválóan érezték magukat. A Széles úr által beígért peres eljárásnak pedig állok elébe” – zárta közleményét Schiffer András.
forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 301 megnézve, 1 alkalommal mai nap |