< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Újabb tűzoltóparancsnok tűnt el Hevesben

| Mobile | RSS

Újabb tűzoltóparancsnok tűnt el Hevesben

2012. május 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A hatvani tűzoltóparancsnok-helyettes után a gyöngyösi tűzoltóparancsnok is eltűnt. Utóbbit életveszélyes állapotban Gyöngyöstarján határában találták meg. Állítólag végezni akart magával.
Újabb tűzoltóparancsnok tűnt el Hevesben

Kedden jelentették be a rendőrségen, hogy Tóth József ismeretlen helyen tartózkodik. A gyöngyösi tűzoltóság parancsnokát állománygyűlésre várták, de nem érkezett meg – számolt be a heol.hu. A lap információi szerint a férfira életveszélyes állapotban bukkantak rá Gyöngyös határában, ám ezt az információt egyelőre senki sem erősítette meg.

A heol.hu érdeklődésére Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője annyit közölt: egy kedden délelőtt érkezett bejelentés alapján kezdtek keresni egy 1967-es születésű Gyöngyöstarjáni férfit, akit végül Gyöngyöstarján külterületén találtak meg, majd átadták őt a mentőszolgálatnak.

Az internetes portál úgy tudja, a parancsnokot mentőhelikopterrel szállították kórházba, nagy valószínűséggel öngyilkos akart lenni. A rendőrség erről sem nyilatkozott.

Mint írják, ha helytálló a feltételezés, hogy a gyöngyösi parancsnokot találták meg Gyöngyöstarján határában, akkor ez már a második “furcsa eset” a megyei katasztrófavédelem területén. Márciusban a szomszédos város, a hatvani tűzoltóság parancsnok-helyettesének veszett nyoma. Futó Jánost azóta is eltűnése miatt keresik.
forrás:hír24.hu

Leave a Reply 356 megnézve, 1 alkalommal mai nap |