< Böngészés > Főoldal / nébih / Blog article: Június 30-ig elfogadja az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásokat a NÉBIH

| Mobile | RSS

Június 30-ig elfogadja az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásokat a NÉBIH

2012. május 29. | hozzászólás | nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) 2012. június 30-ig – mulasztási bírság kivetése nélkül – elfogadja az élelmiszerlánc-felügyeleti díj kapcsán beküldött bevallásokat, illetve ugyanezen időpontig lehetőséget biztosít a már beküldött bevallások módosítására is.
Az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat az idén első alkalommal kell bevallani és megfizetni. A NÉBIH ügyfélszolgálatára érkezett kérdések, észrevételek alapján a Hivatal biztosítani kívánja az ügyfelek számára adataik pontosítását, kiegészítését, pótlását. A július 31-ei befizetési határidő azonban nem módosul.
A NÉBIH ismételten felhívja az élelmiszerlánc valamennyi szereplőjének figyelmét (legyen szó akár termelőről, feldolgozóról, kis- vagy nagykereskedőről, szállítmányozóról, vendéglátóról), hogy a jogszabályok és a Hivatal honlapján elérhető információk alapján ellenőrizzék, hogy nem tartoznak-e a díjfizetésre kötelezettek körébe.
További információk: www.nebih.gov.hu, illetve felugyeletidij@nebih.gov.hu.

Budapest, 2012. május 29.

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

Leave a Reply 673 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: