< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság SAJTÓMEGHÍVÓ

| Mobile | RSS

Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság SAJTÓMEGHÍVÓ

2012. május 30. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Belügyminisztérium
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. *: 1903 Budapest, Pf. 314.
Tel: (06-20) 669-3613 Fax: (06-1) 469-4102

SAJTÓMEGHÍVÓ

Az egységes katasztrófavédelmi rendszerben működő mentő- és polgári védelmi szervezetek újabb közös rendezvényére kerül sor, ezúttal Miskolcon. A nap folyamán Borsod-Abaúj-Zemplén megye tíz helyszínén összesen mintegy ezerháromszázan tesznek polgári védelmi esküt, a BM OKF főigazgatója pedig csapatzászlót adományoz a Bükk Mentőcsapatnak.

A rendezvény időpontja: 2012. június 2. 11:00
sajtótájékoztató 10:15

A rendezvény helyszíne: Miskolc Városi Szabadidőközpont előtti tér

A sajtótájékoztató helyszíne: 3530 Miskolc, Görgey utca 19. (Városi Szabadidőközpont tárgyalóterme)

A rendezvényen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató és Dr. Demeter Ervin kormánymegbízott tart sajtótájékoztatót a szabadidőközpont tárgyalótermében. Miskolcon közel négyszázan, a megye további kilenc településén pedig kilencszázan tesznek polgári védelmi esküt. A Bükk Mentőcsoportnak az országos katasztrófavédelem főigazgatója csapatzászlót adományoz, így egy újabb területi rendeltetésű polgári védelmi szervezet áll készen a katasztrófák következményeinek felszámolására.

Ezt követően a Bükk Mentőcsoport, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Vöröskereszt, a mentőszolgálat és a polgárőrség részvételével zajlanak bemutatók.

A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Budapest, 2012. május 30.
Petróczi Tímea tű. őrnagy
szóvivő

Leave a Reply 2126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |