< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Nagy László valószínűleg nem lesz spanyol válogatott ))))Selección de Becas es poco probable que el español

| Mobile | RSS

Nagy László valószínűleg nem lesz spanyol válogatott ))))Selección de Becas es poco probable que el español

2012. május 30. | 1 Hozzászólás | Sport

Spanyol sajtóértesülések szerint Nagy László a megadott határidőig, múlt péntekig nem tette le a spanyol állampolgársági esküt, így a spanyol kézilabda-válogatottal biztosan nem lehet ott a londoni olimpián.

Az El País szerint a honosítási ügy egészen május 2-ig jól haladt, amikor is Nagy közölte: elhagyja a Barcelonát. A katalán klub jelezte: az átlövő az MKB Veszprémhez tart, de ezt a magyar bajnokcsapat nem jelentette be. Nagynak még érvényes szerződése van a Barcelonával, ha már most el akar szerződni, átigazolási pénzt kell érte fizetni.

Nagy – aki azóta többször lemondta a meghívást – három éve szerepelt utoljára a magyar válogatottban, így nem lett volna akadálya annak, hogy az olimpián spanyolként szerepelhessen. Ám ehhez fel kellett volna vennie a spanyol állampolgárságot – amit az El País szerint korábban ő maga kérvényezett –, és a spanyol törvények szerint le kellett volna mondania a magyarról. (Bővebben>>>)

Így aztán az átlövő – ha egyáltalán pályára lép Londonban – már csak a magyar csapatban teheti meg. Mocsai Lajos szövetségi kapitány mindenesetre a norvégok elleni, júniusi világbajnoki selejtezőre készülő keretbe nem hívta be Nagyot.
Kedden Gyöngyösön megkezdte felkészülését a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégok elleni vb-selejtezőre, illetve a londoni olimpiára.

Az MKB Veszprém nem erősítette meg, hogy a játékos náluk folytatná pályafutását.

forrás:mno.hu

Selección de Becas es poco probable que el español

Según la prensa española de Becas informes de la fecha límite, el pasado viernes que ha aprobado un juramento de ciudadanía en español, tan español de balonmano equipo seguramente no estará allí en los Juegos Olímpicos de Londres.

El País, la localización de la caja hasta el 02 de mayo hasta bien avanzada, cuando el Grande dijo: deja el Barcelona. El club catalán indicó que el MKB Veszprem átlövő dura, pero el equipo campeón de Hungría no se ha anunciado. Nagy es todavía un contrato vigente con Barcelona, ​​ahora si quieren contratar, de transferencia de dinero a pagar por ello.

Gran – que desde entonces ha cancelado la invitación varias veces – los últimos tres años incluidos en el equipo nacional húngaro, por lo que no habría sido obstáculos para la inclusión en los Juegos Olímpicos como el español. Sin embargo, esta debe tener la nacionalidad española – que el diario El País que había solicitado – y las leyes españolas han tenido que decirlo en húngaro. (Más >>>)

Así, el átlövő – si se introduce una carrera en Londres en absoluto – sólo el equipo húngaro puede hacer. Luis Filth el entrenador contra los noruegos, sin embargo, la clasificación para la Copa Mundial de junio no se llame a su gran estructura hecha.
El martes Gyöngyös comenzó los preparativos para los hombres de Hungría equipo de balonmano en el Mundial de clasificación contra Noruega y los Juegos Olímpicos de Londres.

MKB Veszprém no ha confirmado que continuaría su carrera como jugador.

Fuente: mno.hu

Leave a Reply 1387 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: