< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bántalmazták az 51-es villamos vezetőjét

| Mobile | RSS

Bántalmazták az 51-es villamos vezetőjét

2012. július 15. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Két férfi bántalmazta az 51-es villamos vezetőjét szombat délután a Mester utcai végállomásnál; a támadók elmenekültek, a járművezetőt a mentők kórházba szállították – állt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében.

A villamos vezetője a végállomáson jelezte a járműre éppen felszálló két utasnak, hogy a náluk lévő nagytestű kutyára tegyenek szájkosarat, mert anélkül nem szállítható. A két férfi ezután rátámadt a villamosvezetőre, többször arcon ütötték, majd elmenekültek a helyszínről. z ügyben a IX. kerületi rendőrkapitányság nyomoz. Az újonnan forgalomba álló járműveken már kamerákat telepítenek.

Vitézy Dávid, a BKK igazgatója és Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója egy közös közleményben negyedmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel. A két cégvezető azt kéri, ha bárkinek olyan információja van az elkövetők személyével vagy az esettel kapcsolatban, amely segítheti a nyomozást, hívja az Országos Rendőr-főkapitányság 107-es, illetve 112-es segélyhívó telefonszámát, vagy jelezze a BKK Zrt. ügyfélszolgálatának bkk@bkk.hu e-mail címén.

forrás:index.hu

Leave a Reply 294 megnézve, 1 alkalommal mai nap |