< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A szomszéd kapta el a harmadikról kizuhanó kislányt

| Mobile | RSS

A szomszéd kapta el a harmadikról kizuhanó kislányt

2012. július 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Videón örökítették meg New Yorkban egy hétéves gyerek menekülését, aki kimászott, majd kizuhant egy harmadik emeleti ablakból. A kislányt egy arra járó szomszéd kapta el, aki épp időben érkezett, hogy megmentse az életét.

Szerencsésen túlélte a három emeletnyi zuhanást egy hét éves amerikai kislány, aki kizuhant szülei lakásának ablakából – írja az amerikai Daily Mail internetes kiadása. A brooklyni kislány életét egy szomszéd mentette meg, aki az ablakon kimászó gyereket látva azonnal az ablak alá futott, és a lehulló lányt a földet érés előtt elkapta.

Az amerikai lap szerint az autista hajlamokkal rendelkező gyerek egy rosszul felszerelt légkondicionáló berendezés miatt tudott kimászni az ablakon, mivel a berendezés miatt az ablak nem volt teljesen bezárva. A lány a zuhanás előtt a légkondicionáló tetején állva énekelt és táncolt a magasban, majd elvesztette az egyensúlyát, és lezuhant.

Az ablakpárkányon táncoló gyerek hatalmas riadalmat keltett a környéken, de mivel az események túl gyorsan történtek, a tűzoltók és a rendőrök nem értek ki időben. Egy a közelben lakó buszsofőr azonban nagy lélekjelenléttel éppen elkapta a gyereket, így valóságos hőssé vált a környéken.

A kislányt megmentő férfi, Steve StBernard a Daily Mailnek azt mondta, hogy nem érzi magát hősnek, mivel ösztönösen cselekedett, és szerinte bárki más is ezt tette volna. A buszvezetőnek a magasból zuhanó kislány elkapása közben elszakadt egy ina az egyik bicepszében, ezért kórházba kellett szállítani. A gyereknek ugyanakkor haja szála sem görbült.

A gyerek zuhanását és megmenekülését egy szomszéd videóra is felvette. A felvételt a Daily Mail honlapján, itt nézheti meg.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 246 megnézve, 1 alkalommal mai nap |