< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Török Zsolt felrobbantotta az ATV stúdióját

| Mobile | RSS

Török Zsolt felrobbantotta az ATV stúdióját

Egy belső egyeztetésen állította Orbán Viktor, hogy „ha jön az IMF, ő megy” – mondta Török Zsolt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, aki szerint fideszes képviselők is drukkolnak annak, hogy a miniszterelnök lemondjon.

Pókerezz ingyen a heti versenyeken csak magyar játékosokkal. Regisztrálj még ma!
Az MSZP szóvivője szerint a múlt héten is volt olyan kormánypárti képviselő a Parlamentben, aki a vállát veregette, hogy „hajrá öcsém, nyomjad a dudát”.

A szocialisták egyébként kedden polgári pikniket rendeztek, a miniszterelnök szerintük esedékes lemondását kölyökpezsgővel és süteménnyel ünnepelték a Parlamentnél és arra kérték Orbán Viktort, “ha távozik, vigyen magával még egy embert: Matolcsy Györgyöt, vagy Hoffmann Rózsát, aki lehetetlen helyzetbe hozta a mai ifjúságot”. Török Zsolt szerint „ma már nemzeti érdek a kormány leváltása”, ők annak az illúzióját próbálták felvázolni, hogy „milyen örömujjongás törne ki” országszerte, ha „Orbán Viktor végre egyszer betartaná a szavát és elmenne”. Az MSZP szóvivője a stúdióban is ünnepelt, ahol egy konfetti-ágyút robbantott fel, a színes papírdarabok mindent beterítettek, a műsorvezető pedig – állítása szerint – semmit nem hallott ezt követően.

Török Zsolt arról is beszélt, hogy „az elmúlt két év tömény rombolás, pusztítás volt, taccsra tették az országot Orbán Viktorék, mindenki rosszabbul járt vele”. Elmondása szerint 26 hónap alatt 26 új adót vezetett be a Fidesz-kormány és több a munkanélküli, mint korábban bármikor, valamint a rendszerváltás óta soha nem látott mértékben számolják fel a vállalkozásokat. A szóvivő a közvélemény-kutatási adatokra is kitért, melyekről szólva elmondta, hogy azok között, akik mernek válaszolni, az MSZP megduplázta támogatottságát 2010-hez képest, a Fidesz pedig megfelezte, így most 1-2 százalékpontos különbség van a két párt között.

forrás:atv.hu

Leave a Reply 317 megnézve, 1 alkalommal mai nap |