< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Keresztes túltette magát a váláson

| Mobile | RSS

Keresztes túltette magát a váláson

2012. július 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Jól érzi magát a bőré­ben, amit külföldön is észrevettek. Ildikó nem csupán azért vágott neki a nagy útnak, hogy kipihenje az elmúlt hónapokat, hanem azért is, hogy meglátogassa kint élő barátnőjét.

A mentor nyugodtan sörözhetett is a nyaralás alatt, szerencsés génjeinek köszönhetően nem kell félnie a hizlaló italtól

– Furcsa volt egyedül menni nyaralni, de élveztem! Végül is csak a repülőn voltam egymagam, a barátnőm már a reptéren várt. Két éve könyörög, menjek ki hozzá, de mindig volt valami, ami miatt nem tudtam.

Aztán amikor hazajött Magyarországra, a tudtom nélkül beírta a naptáramba ennek a nyaralásnak az időpontját. Igazi csajos napokat töltöttünk együtt, ettünk, ittunk, és megmutatott minden érdekességet! Nem voltam még Spanyolországban, ezért kimondottan örültem neki, hogy végre eljutottam! – mesélte a Blikknek Ildikó, akit, úgy tűnik, valóban nem viselt meg a válás, hiszen fantasztikus formában van! Éppen ezért ha akart volna, akkor sem tudott volna elbújni a strandon, hiszen irigylésre méltó alakját bizony sokan észrevették.

Ildikót feltöltötte a csajos nyaralás. Azt mesélte, ettek, ittak, és minden érdekességet megnéztek barátnőjével. Képünkön éppen egy bár ajtajában pózol, ahol buliztak

– A szerencsés géneknek köszönhetem, hogy így nézek ki. Jókat mosolygok azon, amikor azt mondják, itt-ott átszabtak. Ennél nagyobb bókokat nem is kaphatnék, én ugyanis még nem szabattam át magamon semmit. Nálunk a családban mindenki meghazudtolja a korát.

A válása óta először egyedül utazott nyaralni

Őszintén beszélt érzelmeiről Keresztes Ildikó
Keresztesék elváltak
Bizonyára az is sokat jelent, hogy már ötéves korom óta tornáztam. Örülök, hogy sikerül megtartanom az alakomat. Igényem is van arra, hogy jól nézzek ki, vigyázok magamra, mert az esztétikai érzékem magasan fejlett. Szerintem aki szép testek között szocializálódik, annak mindig fontos lesz a kinézet! – árulta el Keresztes, akire most mozgalmas időszak vár, hiszen hamarosan kezdődik a következő tehetségkutató, ősszel pedig nagykoncertet ad, amelyre szintén rengeteget kell majd készülnie.

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 210 megnézve, 1 alkalommal mai nap |