< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bika, semmiképpen ne maradj otthon! – napi horoszkóp

| Mobile | RSS

Bika, semmiképpen ne maradj otthon! – napi horoszkóp

2012. október 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Az Ikrek túlhajtotta magát, a Rákot megoldatlan kérdések foglalkoztatják, a Vízöntő titkára ma fény derül.

Napi horoszkóp
2012. október 31. szerda

Kos (márc.20. – ápr.19.)
Ha két kézzel szórja a pénzt, az utóbbi időszak sikersorozatát bukóspirál követheti. Tartalékai megcsapolásában nagy szerepet játszanak barátai is. Vagy mindannyiuk nevében ön állja a számlát, vagy kölcsön kérnek vagy pedig ön gondolja úgy, hogy erején felül kell költekeznie ahhoz, hogy igazi tagja lehessen a csapatnak.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Nem bölcs dolog a négy fal közé zárkóznia partnerével, hiszen így felszínre kerülhetnek a minap is konfliktusokat okozó családi problémák. Egy hosszú, őszi gyalogtúra, a társas kapcsolatok ápolása, gyertyagyújtás a temetőben egészségesebb mederbe tereli a feszültséget. Jövés-menés közben rég nem látott barátaival is összefuthat.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Ha túlzásba vitte a nyüzsgést, reprezentálást, mára valószínűleg teljesen kimerítette magát. Talán könnyebben meg is betegedett. Szervezete azt kívánja, csökkentse minimálisra a külső ingereket. Ha teheti, kapcsolja ki telefonját, halassza el levelei megválaszolását és inkább saját igényeire figyeljen. Egy jó masszázstól valósággal újjászülethet.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
A Halottak napi családi találkozások kellemetlen kérdéseket hozhatnak felszínre: például örökséggel, hagyatékkal kapcsolatosakat. Az is elképzelhető, hogy tágabb értelemben töpreng el ezeken a témákon: karmikus adósságok, megoldatlan életfeladat kérdései foglalkoztatják. Boncolgassa csak ezeket a kérdéseket – így valódi rendeltetésére is ráérezhet.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Alaposan kedvét szegi, hogy a hűvös idő vagy családi programok miatt a négy fal közé kényszerül. Hiába, ön az a típus, aki a reflektorfényben, rajongóitól körülvéve érzi jól magát. Bár vendégszerető típus, mai látogatói inkább bosszúságot okoznak, mint örömöt. Ha nem hárítja az elhunyt hozzátartozókról folytatott beszélgetéseket, régi sérelmeit oldhatja fel.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A munkahelyén, hivatása életterületén zajló változások annyira foglalkoztatják, hogy még ma is csak ezekre összpontosítana. Partnere azonban zokon veheti, ha már megint nem mennek társaságba, ezért alaposan összekülönbözhetnek. További bosszúságot okozhat néhány kellemetlen pletyka is, amelyek éppenséggel szakmájában okozhatnak kárt.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Alaposan kiköltekezett az elmúlt napokban és most, pont a szabadnapokon gondosan be kell osztania tartalékait. Nagyon rosszul viseli, hogy így épp a tervbe vett programokról kell lemondania. Egy kisebb baráti kölcsön nagy segítséget jelenthet, de odahaza is értékesen töltheti idejét. Gondozza lelkét, meditáljon, nézzen meg egy régi, érzelmes filmet.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Kedélye borongós.: ma nem szívesen foglalkozik az élet-halál nagy kérdéseivel, amelyek Halottak Napja kapcsán felmerülnek. Szűkebb környezetével nehezen tud közös nevezőre jutni: szomszédaival még olyan apróságokon is képes összeveszni, mint a fűszerezési, ételízesítési szokások, öltözködés. Vesse be abszurd humorát: így eláshatják a csatabárdot!

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha a minap túlzásba vitte a szórakozást, ma kimerülten, másnaposan ébred. Bármekkora is a kísértés, ne tegyen rá még egy lapáttal, hiszen akár meg is betegedhet. Tartózkodjék a túlságosan nehéz, túl cukrozott vagy túl zsíros fogásoktól is. Egy gyümölcsnap, szauna, masszázs, némi testedzés segítene visszaszerezni formáját.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Nagyon frusztrálja, hogy ismét szakmai zsákutcába került. Próbáljon lehiggadni, legalább a mai nap erejéig jegelje a témát, hiszen Ön is tudja, most semmit nem intézhet. Nyíljon meg inkább környezetének, tartson szerelmével, barátaival, foglalkozzon hobbijával, alkosson. Ne fossza meg magát rossz kedvében az élet apró örömeitől.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Bal lábbal kelt fel, nehezen találja a helyét. Ha egy szerelmi háromszög szereplője, nem csupán azért érzi rosszul magát, mert a szereposztás bántja hiúságát, hanem titkára is fény derülhet. További bosszúságot okoz, hogy a káprázatos távlatok helyett egészen hétköznapi ügyekkel kell foglalkoznia. Sajnos, ebbe a szomszédok piszkálódása is beletartozik.


Halak (febr.19.- márc.19.)

A mai nap folyamán megérzései révén fontos, bár nem túl kellemes felismerések birtokába juthat, ugyanakkor annak a kockázata is fennáll, hogy valóságelhárítása tévútra vezeti. Szervezete a szokásosnál érzékenyebben reagál a különböző kémiai hatásokra, ezért alkoholt semmilyen formában ne fogyasszon. Pénzügyi döntéseit halassza el, értékeire vigyázzon.

forrás:híradó.hu

Leave a Reply 1281 megnézve, 1 alkalommal mai nap |