< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Félreérthetetlen üzenet a jogtipró Szalaiéknak: Elég volt belőlük

| Mobile | RSS

Félreérthetetlen üzenet a jogtipró Szalaiéknak: Elég volt belőlük

2012. október 31. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Arató András vezérigazgató már a koncert előtt megnevetette a közönséget, amikor azt mondta: a híradóban biztos azt szerepel majd, hogy a Hadd szóljon koncerten voltak vagy harmincan.

Mindezt a zsúfolásig megtelt Syma Csarnokban mondta, utalva arra a hazugságra, hogy egy héttel ezelőtt az MTI szerint 20 000 ember ment ki az ellenzéki összefogás ünnepségére. A STOP tudósítója a rendezvényen rengeteg ismert emberrel találkozott. Korábbi miniszterek, zenészek, sportolók jöttek el, hogy tiltakozzanak a médiahatóság tevékenysége ellen.
Infinety network

Arató András: elég volt belőlük
Ahogy Arató fogalmazott: “a Klubrádiót most három éve sújtja a médiahatalom folyamatos jogtiprása. Ez sok, és több mint elég. Elég volt belőlük.”
A koncertlátogatók között lévő Kökény Mihály, korábbi egészségügyi miniszter a STOP kérdésére válaszolva elmondta: ha a Klubrádiót tényleg bezárják, akkor az egy történelmi lépés lesz a magyar demokrácia felszámolásához vezető úton. Ahogy fogalmazott: hihetetlen, hogy van egy testület (a médiahatóság), amelyik dacol a bírói ítéletekkel és a józan ésszel is.

A koncert nemcsak a közönség kiállása a rádió mellett, hanem komoly anyagi segítség is, tudtuk meg Vicsek Ferenc főszerkesztőtől. A koncert révén több millió forint jut a médiumnak, amely ebből egy újabb hónapig élhet. Vicsek azt is elmondta, hogy a rádiónak nagyjából 200 000 rendszeres hallgatója van,

A STOP filmjében megszólalnak a Klubrádió szerkesztői, műsorvezetői.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 1045 megnézve, 1 alkalommal mai nap |