< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Klárika szerint Majka egy bunkó paraszt

| Mobile | RSS

Klárika szerint Majka egy bunkó paraszt

2012. november 30. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Balázs Klári keze ügyébe került egy régebbi felvétel a Nagy Duett című műsor első szériájából, melyen olyan felháborító mondat hangzott el Majka szájából, ami az énekesnőt szabályszerűen sokkolta. Klárika újra beül a produkció ítészei közé januárban, azonban egyetlen mondatot sem enged majd el a füle mellett, mellyel belegázolnak a lelkébe.

Klárikát váratlanul érte, amikor a felvételek visszanézése közben meghallotta, hogy Majka csúnyán megalázta.

– Minden fellépés után interjút készített a versenyzőkkel egy hátsó szobában, én pedig természetesen a zsűrizéssel, értékeléssel voltam elfoglalva, és most döbbentem csak rá a felvételekből, hogy nem egyszer, nem kétszer negatív megjegyzéseket tett rám. Teljesen jóindulatúan mondtam egy párnak, hogy “összeillenek”, erre Majka egy kaján nevetéssel hozzátette a hátsó szobában: “Ha a Balázs Klári azt mondta, akkor az nem számít” – mesélte Klárika a Star magazinnak.
– Ha én ezt a megjegyzést akkor, élő adásban meghallottam volna, biztosan megkérem őt, hogy picit vonuljon vissza, és szálljon magába. Ez a mondat nem esett jól nekem. A tiszteletlenség legfelsőbb szintje! Kikérem magamnak, hogy egy ilyen ember kritizáljon engem! Valaki abból él, hogy másokat megaláz és beszólogat, valaki abból, hogy felkészült és intelligens. Saját magát minősíti a hasonló kijelentésekkel – folytatta az énekesnő.

A Korda házaspár véleménye szerint a szabadszájú rappernek semmi keresnivalója nincs a nívós műsorokban.

– Olvastam, hogy Majka meg van sértődve a TV2-re, mert idén nem kérték fel egyetlen műsor vezetésére sem. Ezért aztán beült a Heti Hetesbe, többek között Kern András és Gálvölgyi János mellé. Egy pocsékul beszélő, káromkodó ember hogyan foglalhat helyet ilyen neves művészek körében? Szerintem sok nézőt vesztettek Majka miatt. Engem is. Elhiszem, hogy ideig-óráig megdobja a nézettséget, ezt nevezik olcsó sikernek – tette hozzá Klárika.

Majka szűkszavúan reagált. – Fogalmam sincs már, hogy miről van szó, de nem is érdekel a Nagy Duett. Nem vagyok már a TV2-nél – idézi a rappert az Új Ász.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 477 megnézve, 1 alkalommal mai nap |