< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Letartóztatták a jakuza egyik emberét )))Bir adam yakuza için tutuklandı

| Mobile | RSS

Letartóztatták a jakuza egyik emberét )))Bir adam yakuza için tutuklandı

2013. január 31. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A japán hatóságok őrizetbe vették a japán maffia, a jakuza egyik vezetőjét, aki törvényt szegve munkásokat toborzott a fukusimai atomerőmű környéki földek sugármentesítésére.

A letartoztatott férfi a jakuza higasinei sejtjének, az úgynevezett Szumijosi-kaj bűnszervezetnek az egyik vezetője. A bűncsoport kapcsolatban áll a sugármentesítési munkálatokban részt vevő alvállalkozók egyikével, aki a japán hatóságok engedélye nélkül alkalmazott munkásokat a sugárszennyezett területen.

A letartóztatott maffiózó bevallotta, hogy a bűncsoport nagyobb hasznot húz a sugármentesítési, mint az újjáépítési munkálatokból. Egy munkásnak napi körülbelül 175 dollárt fizetnek érte, és az összeg harmadát megkapja a maffia.

A fukusimai katasztrófa körülményeinek felszámolásával szakképzett mérnökök és technikusok foglalkoznak. A romeltakarításhoz, a radioaktív hulladék szelektálásához és a földek sugármentesítéséhez azonban sok segédmunkásra van szükség. A japán média már többször foglalkozott azzal, hogy ezeknek a dolgozóknak a felkutatására és alkalmazására igyekszik rátenni a kezét a maffia, amely hajléktalanok és más nincstelenek közül toboroz munkásokat. A mostani letartóztatás azonban az első a 2011 márciusában történt atombaleset óta.

A katasztrófa után a rendőrség azt az utasítást kapta, hogy akadályozza meg az alvilág részvételét a kárfelszámolásban. Sajtóhírek szerint azonban a jakuzának dolgozik a kárfelszámolásban dolgozó alvállalkozók legalább tizede.

forrás:ma.hu

Bir adam yakuza için tutuklandı

Japon yetkililer Japon mafyası gözaltına, yakuza lideri hareket emekçilerin arazi Fukushima nükleer santral radyasyon dekontaminasyon etrafında işe bu kadar düşük olduğunu biridir.

Yakuza tutuklanan adamın higasinei hücreleri, sözde suç örgütü Szumijosi-Kai lideri biridir. Sugárszennyezett alanda istihdam emekçilerin izni olmadan katılan müteahhitler, Japon yetkililer, birinde dekontaminasyon çalışmaları ile ilgili bűncsoport.

Gangster gibi gelen yeniden yapılanma çalışmaları gibi dekontaminasyon gelen bűncsoport büyük yararlar, itiraf tutuklandı. Yaklaşık 175 dolara bir işçi için ödeme ve mafya miktarın üçte almak.

Kalifiye mühendis ve teknisyenler tasfiye Fukushima afet meşgul. Takas moloz, radyoaktif atık ve arazi dekontaminasyonu seçerek, ancak, birçok vasıfsız iş gereklidir.Japon medyası sürekli bu işçilerin Mafya evsiz ve diğer topraksız işçiler çalışır alındı ​​atma ellerini bulmak ve kullanmak olduğu gerçeği ile ele alınmıştır.Mevcut, ancak, Mart ayında nükleer kazadan beri 2011 yılında ilk tutuklama.

Felaketinin ardından, polisin yeraltı hasar temizleme katılımı önlemek için talimat olmuştu. Ancak, News gazetesine göre basın jakuzának İyileştirici taşeronlar en az on çalışanı için çalışır.

Kaynak: ma.hu

Leave a Reply 642 megnézve, 1 alkalommal mai nap |