< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: SAJTÓMEGHÍVÓ

| Mobile | RSS

SAJTÓMEGHÍVÓ

2013. február 18. | 1 Hozzászólás | Katasztófavédelem

Az új típusú tűzoltóképzés első kibocsátó ünnepségére kerül sor a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban, ezt követően a végzett hallgatók szolgálatba állnak a katasztrófavédelem hivatásos tűzoltó-parancsnokságain.

A rendezvény időpontja: 2013. február 19. (kedd) 14.00

A rendezvény helyszíne: 1133 Budapest, Laktanya utca 33.

Az ünnepségen beszédet mond Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, főigazgató és köszönti a végzett tűzoltókat. A rendezvény után Bittmann Tibor tűzoltó ezredes, a humánszolgálat vezetője és Dr. Papp Antal tűzoltó ezredes, az oktatási központ igazgatója tart tájékoztatót a sajtó számára, amelyen bemutatják és értékelik a tűzoltóképzés tapasztalatait. A sajtótájékoztató keretében a végzős hallgatóknak is kérdéseket lehet feltenni.

A most kibocsátott hallgatók képzésük első szakaszát a körmendi, a miskolci és a szegedi rendészeti szakközépiskolában kezdték meg, majd a sikeres modulzáró vizsgát követően valamennyien a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban teljesítették a kurzus további elemeit. A közel kétszáz végzett tűzoltó az őket beiskolázó megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatásos tűzoltó-parancsnokságán áll szolgálatba.

A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Budapest, 2013. február 18.

Petróczi Tímea tű. őrnagy
szóvivő

Leave a Reply 1978 megnézve, 2 alkalommal mai nap |