< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Elorbánozott választás

| Mobile | RSS

Elorbánozott választás

2013. március 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A Fidesz azt a zsebtolvajt utánozza, aki mikor éppen lebukik, hogy könyékig turkál valakinek a zsebében, teli torokból elkezd kiabálni, hogy őt itt ez az ember meglopta, kést szúrt a bordái közé, talán még meg is erőszakolta. A szerencsétlen áldozat, akinek éppen most viszik el a pénztárcáját, csak bután néz, hogy, de ő nem is, miközben a népharag már ellene fordul, a tolvaj pedig elégedetten távozik a bukszával.

A Fidesz olyan választójogi törvényt fogadott el, amely csak neki jó, mindenki másnak rossz. A kampány-szabályokkal pedig teljes bohózatba fullasztja az egész ügymenetet, amikor nemlétező pártok majd a kereskedelmi médiumokban támadnak az ellenzéki pártokra, akik ott még csak nem is válaszolhatnak a hazug vádakra. És akkor még nem beszéltünk a körzetek átalakításáról, a megfigyelők munkájának gyakorlatilag lehetetlenné tételéről és a fideszizált választási testületekről.

Mindehhez jönnek a Kubatov-listák, a rezsicsökkenés elleni nagy nemzeti tiltakozáshoz gyűjtött névsorok kreatív felhasználása- és a többi.

A törvényhozási hatalmával visszaélő és gátlástalan Fidesz -mikor lassan, lassan mindjárt lebukik – elkezd teli torokból ordítani, hogy de a Bajnai-féle társaság listákat készít, csalnak, így nem lehet választásokat tartani.

A közönség riadtan kapkodja a fejét, hogy már megint mi történik, a Fidesz lassan a Hazafias Népfront legszebb pillanatait idézi – azzal a különbséggel, hogy neki már nem lenne kötelező.

Elorbánozzák a választást és közben teli torokból üvöltenek, az áldozatot vádolva. Mert ők ilyenek.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

Dési János / Népszava

Leave a Reply 272 megnézve, 1 alkalommal mai nap |