< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: A Cseke-Kökény páros nyerte A Nagy Duettet

| Mobile | RSS

A Cseke-Kökény páros nyerte A Nagy Duettet

2013. április 1. | hozzászólás | Kultúra

Elbúcsúzott a SuperTV2 első nagyobb show-ja, A Nagy Duett. A fináléba három páros jutott, a végén a Jóban Rosszban színésznője és az egykori Megasztár-döntős örülhetett.

A TV2-n futott viszonylag szép nézettséggel A Nagy Duett első évadja, egy olyan show, amelyben minden páros egy tagja úgynevezett profi, míg párja elvileg amatőr, nem énekes előadó. A tévétársaság a 2012 őszén indított új kábeltévéjére tette a folytatást, vállalva ezzel, hogy 1,2-1,5 millió néző helyett csak 500 ezren követik majd – de cserébe mutathatnak a TV2-es szakemberek bíztató grafikonokat, ábrákat a kábelszolgáltatóknak, bizonyítva, hogy mennyire értékes és nézett is a SuperTV2 (amely a műsor idősávjában tényleg veri a középmezőnyt).

A műsor előtt Bereczki Zoltán zenei producer itt mesélt az [origo]-nak, az első széria pár szereplője pedig szintén elemezte a második szezont. A műsort élőben követtük, az eseményekről alább olvashat.

Forrás: supertv2

20.00. Liptai fehérben, meglepően visszafogott ruhában, Till Attila csokornyakkendőben nyitja az estét.

20.12. A Bubamará-val nyitottak Kökény Attiláék, volt asztaltánc és mini roma lagzi. Cseke Katinka mezitláb táncolt, többször is közeltől mutatták lábujjait, teljesen indoklolatlanul. Harminc pontot így is bezsebeltek.

20.22. Szabó Győző riasztó kinézetű zombiként, Király Linda halott menyasszonyként táncolta és énekelte el a Thriller-t. Papp Gergő piros dzsekijétől nem tud elszakadni a produkció. Újabb harminc pont, eddig gáláns, bőkezű a zsűri, de miért ne lenne az, ingyen van a pont.

Forrás: supertv2

20.31. Március nem a fodrászok hónapja, tudjuk meg Zsidró Tamástól, Szulák Andreának elvonási tünetei vannak, Papp Gergő pedig arról elmélkedik, hogy az egy kis dzseki valójában három. Az első reklámbreak ki mással is indulna, mint Zsidró Tamással.

20.43. Egy Bangó Margittól nem idegen dal, A cigánybáró jött, Lakatos Márk nagyon élt a színpadon, a háttérben pörgő roma asszonyok előtt (az erősen izzadt stylist azért dermesztően nézett ki aranyozott koronában, piros kendővel nyakában, aranyozott, csörgő, díszes övvel).

Forrás: super tv2

20.52. Nagyon hiányzik a gázsi, mondja Dopeman, aki legalább őszinte. A műsor résztvevőinek fellépti díja logikusan attól függött, ki hány héten keresztül volt versenyben. Legrosszabbul Pataky Attila és Görög Zita járt, ők az első adásban kiestek: az Edda frontembere kétszer is szöveget tévesztett, kiesett a ritmusból, így nem volt meglepő a kudarc. A fináléra eljött szinte mindenki, de Pataky már egy héttel korábban jelente, hogy sajnos beteg lesz a döntőre, a modell pedig külföldre utazott.

21.20. Király Linda iskolás lány volt, Szabó Győző pedig amerikaifutball-játékosnak öltözött. A versenyben lévő párosok a zsűri dalait adják elő. Amíg reklám megy, olvassa el, mit gondol a színész a zenés show-ról, hogyan került a műsorba.

21.36. Szürreális előadás következett, a Gyöngéden ölelj át és a Mamma mia mixe volt a színpadon: Bangó Margit és Lakatos Márk maffiásra vették a figurát, műanyag géppisztollyal hadonásztak, amit Korda György elégedetten konstatált, úgy vigyorgott a nézőtéren, mint akinek királypókere van. A zsűri ezúttal sem volt szűkmarkú, csak Kasza adott kilencest, hogy a nézőkre bízzák a döntést: az fog tehát nyerni, aki több voksot kap. Amíg Till Attila a színpad mögött Erdélyi Mónikával tréfálkozik, olvassa el Korda György-interjúnkat, régi sztorikról, perről, haknikról.

21.45. Kiesett Király Linda és Szabó Győző, de nem bánkódnak túlzottan, épp a Hajmási Péter-t éneklik. Zsidró Tamás egy-két hete elvesztette a borotváját, Szuláknak pedig láthatóan jelentős méretű iPhone-ja van.

21.50. A műsor zenei vezetője, Bereczki Zoltán is megkapja a három-négy percét, egy érzelgős lassút énekel, szemeiben a szerelem, a remény és a végtelen optimizmus igen különös keveréke tükröződik. A győzelembe vetett hitről elmélkedett, és kiderült, hogy grundokon focizott gyerekkorában) és már akkor sem szeretett veszíteni). “Egy-két pofont lekevertem volna nekik” – mondja a versenyzőkről, megnéztük volna, amint Dopemant ütlegeli egy próbán, amikor a rapper épp hamis.

Forrás: super tv2

21.55. Van állás, 60-40, ez Till Attila szerint szoros. Liptai picit józanabb, jelzi, hogy azért ez nem kis különbség, férfi műsorvezető-társa pedig nyomban korrigálja magát, nevetgélve: “kereskedelmi szorosat” akart mondani.

22.20. Felvételről és nyilvánvaló playbackről megy a közös produkció, Bobby Mc Ferrin Don’t Worry, Be Happy című dala. Gesztesi roppant boldogan vonaglik Bangó Margit mögött, erősen vigyorog, biztos megkapta ezredik fekete és melák karakterét szinkronra (megfigyelhető, hogy az indokoltnál gyakrabban ő adja a termetes afroamerikai színészek magyar hangját).

22.30. Vége a show-nak, nyert a Jóban Rosszban színésznője és az egykori megasztáros. Kedden a Mokká-ban és a SuperMokka című műsorban lesznek majd láthatók.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 256 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: