< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült))))) La demencia, moralmente destruido

| Mobile | RSS

Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült))))) La demencia, moralmente destruido

Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült

Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült
A baj komolyabb, mint gondolnánk.

Budapest – Orbán szellemileg leépült, erkölcsileg pedig megsemmisült. Ezt mondta Róna Péter az oxfordi egyetem tanára a miniszterelnökről az ATV reggeli műsorában. Tegyük hozzá: pénteken reggel elmaradt a szokásos interjú a közrádióban. A miniszterelnök ezúttal nem osztotta az észt, nem fenyegette meg a nyugatot, és nem hazudott a magyaroknak.

Orbán Viktor eltűnt. Hogy hova lett, arról csak találgatnak az emberek. Főleg a Facebookon jelennek meg markáns vélekedések ezzel kapcsolatban. Belepte a hó, megpuccsolta Kövér, annyira elborult, hogy nem találta meg a Magyar Rádiót. Viccesnek tűnik, pedig nagyon is komoly. Komolyabb, mint gondolnánk. Ez az ember ugyanis ma Magyarország első számú vezetője, teljhatalmú ura. Dönthet életről, halálról – jelenről, jövőről.

Róna Péter szerint szomorú, hogy a hajdani szép reményekkel induló fiatalember ide jutott. A közgazdász szerint Orbán összevissza beszélt az elmúlt napokban, és úgy látja, hogy nagyon komoly következményekkel jár, ha valaki olyat állít, ami nem igaz, ugyanis az ilyen vezetőkkel a fejlett világ nem fog tárgyalni.

Róna szerint Magyarország is egy leépülési folyamaton megy keresztül, egy olyan úton jár, “ami abba a pokolba vezet, ahol már jártunk, nem is egyszer”. A közgazdász szerint a rasszista kérdések, a törvényesség hiánya, a jogállamiság leépülése mind ebbe az irányba mutatnak és szerinte “nagyon nehéz lesz kikecmeregni” ebből a helyzetből. “Itt egy elhiteltelenedett országról, és egy elhiteltelenedett kormányról van szó”, mondta.

A kormány kommunikációjáról szólva elmondta, hogy egy demokráciában a kormánynak kötelessége lenne a közvéleményt hitelt érdemlően tájékoztatni, ezt a feltételt azonban az Orbán-kormány rendre nem teljesíti. “Itt nincs miről beszélni, ezzel a kormánnyal nem lehet szóba állni. Ha lenne hitelük, akkor nem ilyen szófoszlányokkal bombáznák az országukat” – vélekedett Róna, aki szerint az lenne a megoldás, hogy el kell venni tőlük a hatalmat még 2014 előtt.

“Ebben a helyzetben feltételezhetően a magyar parlamentben is vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ez nem járható út. Ha a kétharmados többségű Fidesz-KDNP frakció nem fordul szembe nagyon gyorsan ezzel a kormánnyal, akkor aláírták a halálukat, mert ez az út a teljes felbomláshoz vezet” – magyarázta Róna, majd hozzátette: egy normális demokráciában a parlamenti többséget szerzett párt ellenőrzi a kormányt, amelyet választott és nem fordítva.

forrás:amerikai népszava onlinel

La demencia, moralmente destruido

La demencia, moralmente destruido
El problema es más grave de lo que piensas.

Budapest – demencia urbana, y destruyó moralmente. Pedro Rona dicho, un profesor de la Universidad de Oxford, Primer Ministro del programa matutino de ATV. Hay que añadir debajo de la normal la mañana del viernes en una entrevista en la radio pública. Esta vez no estaba de acuerdo con el primer ministro de Estonia, no se ve amenazada por el oeste, y los húngaros no estaban mintiendo.

Viktor Orban se ha ido. Cómo llegar a ser sólo especula sobre la gente. Especialmente en facebook aparecen fuertes creencias acerca de ella. Entraron en la nieve, megpuccsolta grasa, por lo que nubla que no se encuentra en la Radio Húngara. Parece divertido, pero es muy grave. Más grave de lo que piensas. Este hombre es ahora también líder del número de Hungría un todopoderoso gobernante. Decidir sobre la vida y la muerte – por el futuro presente,.

Según Pedro Rona triste que el joven una vez hermosa con esperanzas empiezan a salir. Según The Economist Orban habló de la confusión sobre los últimos días, y veo que las consecuencias muy graves si alguien produce algo que no es cierto, porque los líderes de este tipo en el mundo desarrollado no va a negociar.

Rona, Hungría es un proceso de degradación pasa por un camino “que conduce al infierno, donde visitamos más de una vez.” The Economist que las cuestiones raciales, el imperio de la ley, la falta de estado de derecho y la degradación a lo largo de estas líneas y dice que “será difícil kikecmeregni” salir de esta situación. “Aquí hay un país elhiteltelenedett, y un gobierno es elhiteltelenedett”, dijo.

Hablando de las comunicaciones del gobierno, dijo que en una democracia, el gobierno estaría obligado a informar al público acerca de la satisfacción de esta condición, sin embargo, el Gobierno de Orbán no cumple con regularidad. “No hay nada de que hablar, no es posible hablar con el gobierno. Si tenía crédito, no será bombardeado con su ejemplo szófoszlányokkal país “- dijo Rona, quien dijo que sería la solución que usted necesita tomar el poder desde antes de 2014.

“En esta situación, probablemente en el parlamento húngaro, hay quienes piensan que esto no es una opción viable. Si no es una mayoría de dos tercios, Fidesz-cristiana facción demócrata vuelta para hacer frente rápidamente con el gobierno, firmaron su muerte, porque esa es la forma en que la interrupción total de los principales “- explica Rona, y luego agregó, en una democracia normal, la mayoría parlamentaria en el partido controla el gobierno, de su elección, y no vice versa.

Fuente: EE.UU. onlinel.hu

Leave a Reply 238 megnézve, 1 alkalommal mai nap |