< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Majtényi: az alaptörvény újabb módosítása miatt lekapcsoljuk a honlapunkat

| Mobile | RSS

Majtényi: az alaptörvény újabb módosítása miatt lekapcsoljuk a honlapunkat

2013. április 3. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Péterfalvi Attilának akkor sem volt igaza, amikor nemet mondott az emberek otthonában történő aláírásgyűjtésre, de akkor sem, amikor igent – ezt Majtényi László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az Eötvös Károly Intézet elnöke szerint nem lehet ugyanarra a dologra egy héten belül igent és nemet is mondani. A szakember úgy véli, érthetetlen, hogy Péterfalvi állásfoglalásában hogyan tilthatja meg a pártoknak, hogy a lakásukban zaklassák az embereket, miközben egyetlen jogi hivatkozást sem csatol azzal kapcsolatban, hogy ez miért nem helyes.
Hozzátette: évtizedek óta rendezetlen a helyzet a politikai marketinggel kapcsolatban, külön törvény kellene erről. Majtényi László példaként említette, hogy a Kubatov-listának semmilyen jogi következménye nem lett, holott egy videofelvételen hallható, ahogy Kubatov Gábor azt mondja: „név szerint ismerjük az összes komcsit”.

Az Eötvös Károly Intézet elnöke arról is beszélt, hogy az alaptörvény negyedik módosítása miatti tiltakozásul egy napra lekapcsolják a honlapjukat. A módosítással megrendült az alkotmányosság, alkotmányról már nem lehet beszélni, mert hihetetlen feszültségek vannak az alaptörvény szövegében – magyarázta.

forrás:atv.hu

Leave a Reply 185 megnézve, 1 alkalommal mai nap |