< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Éjszaka razziáznak a revizorok

| Mobile | RSS

Éjszaka razziáznak a revizorok

2013. április 22. | hozzászólás | Közélet

A NAV szerint a pultosok ritkán adnak nyugtát a vendégeknek, és sokszor nincsenek is bejelentve, ezért ellenőrzik az éjszakai szórkoazóhelyeket.

Az esti órákban és a hétvégén sok az adóügyi visszaélés, ezért az adóhivatal revizorai taxiba ülnek és az éjszakai szórakozóhelyeket is ellenőrzik – írja a Magyar Nemzet hétfői számában.

Linczmayer Szilvia, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője a lapnak elmondta: az esti órákban és a hét végén a legrosszabb a helyzet, a szórakozóhelyek némelyikén a pultosok alig adnak nyugtát a vendégeknek, a felszolgálók, a csaposok nemegyszer bejelentés nélkül végzik tevékenységüket, és az is előfordult, hogy az egész éjszaka a pult mögött állók papíron csak négy órát dolgoznak, a taxisok is több esetben elmulasztják az adóügyi igazolást kiállítani.

A hatóság emberei a tavaszi ellenőrzés-sorozatban a napközben dolgozókról sem feledkeznek meg, a revizorok áprilisban, májusban a tavaszi időszak gyakran felkeresett szolgáltatóit, üzleteit ellenőrizik alaposabban, így a nyári gumicserét futószalagon végző gumiszervizeket, autószerelő-műhelyeket, az ültetendő virágokat, növényeket kínáló kertészeteket, boltokat – írja a Magyar Nemzet.

forrás:origo.eu

Leave a Reply 174 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: