< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Penészes zárka: milliókat kap a magyar államtól Hagyó)))) Moldy casa de guardia: Millones obtener inesperada del Gobierno húngaro

| Mobile | RSS

Penészes zárka: milliókat kap a magyar államtól Hagyó)))) Moldy casa de guardia: Millones obtener inesperada del Gobierno húngaro

2013. április 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Penészes zárka: milliókat kap a magyar államtól Hagyó

Jogosnak találta Hagyó Mikós egykori főpolgármester-helyettesnek a fogva tartása körülményeire vonatkozó panaszai többségét a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága kedden meghozott ítéletében, amelyben 12 500 euró nem vagyoni jellegű kártérítés és 6000 euró perköltség megfizetésére kötelezte a magyar államot.

A korrupciós ügy miatt 2010 májusától 2011 februárjáig előzetes letartóztatásban tartott Hagyó azt állította, hogy napi 23 órában egy nyirkos és penészes zárkába volt bezárva, emiatt pedig súlyos egészségkárosodást szenvedett.

Emellett úgy vélekedett, hogy kilenc hónapig tartó fogva tartásának szükségességét nem indokolta megfelelően a bíróság, és korlátozták azt a jogát, hogy feleségével és gyerekével érintkezhessen. Egyedül e legutóbbi állítást nem találta megalapozottnak a törvényszék.

forrás:atv.hu

Moldy casa de guardia: Millones obtener inesperada del Gobierno húngaro

Irregulares Mikos garantizadas ex quejas teniente de alcalde sobre las condiciones de detención el martes adoptaron la mayoría sentencia del Tribunal Europeo de Derechos Humanos de Estrasburgo, que asciende a 12 500 euros daño inmaterial y costas ordenadas a pagar € 6.000 al estado húngaro.

Inesperado debido al caso de corrupción de Mayo 2010 a febrero de 2011, bajo la custodia sostuvieron que era 23 horas al día encerrados en un calabozo húmedo y mohoso, y por lo tanto ha sufrido graves daños.

Además, argumentaron que la necesidad de llevar a cabo la detención durante nueve meses no justifica adecuadamente el corte y se limitó a la derecha para entrar en contacto con su esposa e hijo. Solo esta última afirmación carece de fundamento en el palacio de justicia.
Fuente: atv.hu

Leave a Reply 332 megnézve, 1 alkalommal mai nap |