< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Súlyos buszbaleset Győr közelében: 28 embert kórházba vittek

| Mobile | RSS

Súlyos buszbaleset Győr közelében: 28 embert kórházba vittek

2013. április 26. | hozzászólás | Közélet

A balesetben hatan súlyosan, heten könnyebben megsérültek. A macedón busz többi utasát is kórházba vitték kivizsgálásra.

Egy embert életveszélyes, ötöt súlyos sérülésekkel szállítottak a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba az éjjel az M1-es autópályán történt buszbaleset helyszínéről – közölte az intézmény orvos igazgatója pénteken reggel.

Oláh Attila elmondta: az intézményben összesen tizenöt ellátásra szoruló ember érkezett, akik nyaki, hasi vagy végtagsérüléseket szenvedtek. Az életveszélyes állapotban lévő páciensnél súlyos hasi sérüléseket diagnosztizáltak.

A katasztrófavédelem megyei szóvivője, Dobos Viktória hadnagy korábban elmondta: a járműről, amely a Cuhai Bakony-érben állt meg, hét embert mentettek ki a tűzoltók. A mentők sérülései ellátására vagy megfigyelésre a buszon ülő mind a 28 embert kórházba szállították Győrbe, Tatabányára.

A rendőrség közlése szerint egy macedón busz szenvedett balesetet. A mentés és a helyszínelés ideje alatt teljes szélességében lezárták az autópályát, a forgalmat Bőny felé terelték.

forrás:híradó.hu

Leave a Reply 348 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: