< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Tucatnyian megsérültek a prágai robbanásban

| Mobile | RSS

Tucatnyian megsérültek a prágai robbanásban

2013. április 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Legalább 55-en megsebesültek, miután robbanás volt Prága belvárosában. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, egyesek szerint gázrobbanásról van szó. Tucatnyian a romok alatt rekedhettek. Egy tűzoltó szóvivő szerint nincs halálos áldozat.

Erős robbanás miatt részlegesen beomlott hétfőn egy épület belseje Prága belvárosában. A törmelékek valószínűleg több embert maguk alá temettek, több tucatnyian megsérültek – közölték a hatóságok. A rendőrség szóvivője valószínűnek nevezte, hogy gázrobbanás történt, és hogy az épületben feltehetőleg 15 ember tartózkodott a tragédia időpontjában. Egy tűzoltó szóvivő szerint halálos áldozat nincs. A sérültek száma elérheti az 55-öt is, 40-et kórházba kellett szállítani, és közülük négynek súlyos az állapota. Sokakat üvegszilánk sebesített meg.

Forrás: MTI
Egy sérült nő a robbanás helyszínén

A robbanás pánikot keltett a környéken, sokan azt gondolták először, hogy terrorcselekmény történt. A helyszínen terrorelhárító rendőröket is látni lehetett. Több ember a helyszín közelében azt mondta, hogy gázszagot érez – jelentette a cseh média. Az épületben van a Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség irodája és egy művészeti galéria. A környező épületek ablakai is betörtek. A környéket kordonnal zárták körbe. A helyszín nagyon közel van a Nemzeti Színház épületéhez.

forrás:life hírlevél

Leave a Reply 2302 megnézve, 1 alkalommal mai nap |