< Böngészés > Főoldal / nébih / Blog article: Mintegy 6000 hatósági és civil szakembernek tartott oktatást a NÉBIH az év első felében

| Mobile | RSS

Mintegy 6000 hatósági és civil szakembernek tartott oktatást a NÉBIH az év első felében

2013. június 13. | hozzászólás | nébih

Sikeresen befejeződött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Jogalkalmazás javítása a mezőgazdasági szakigazgatásban 2. című, AROP-2216-2012-2012-0002 számú projektjének megvalósítási szakasza.

A projekt első sorban élelmiszerlánc-biztonsági, mezőgazdasági, élelmiszeripari és speciális szakigazgatási jogszabályok végrehajtását közvetlenül szolgáló képzések megtartását célozta. Az oktatások célcsoportját a hivatal vezetői, hatósági tevékenységet végző munkatársai, a kormányhivatalok szakemberei és az érintett ágazatok szereplői alkották.

A projekt során készült 16 tananyag felhasználásával közel 6000 személynek tartottak oktatást a NÉBIH szakemberei, messze felülmúlva ezzel a pályázatban eredetileg vállalt 3700 fős keretet. A képzés folyamán 45 kontaktképzést bonyolítottak le a hivatal munkatársai 4126 fő részvételével, emellett a 9 e-learning kurzus segítségével további 1860 fő képzése valósult meg.

Az oktatási anyagok a következő 7 témakört érintették: földművelésügy, erdőgazdálkodás, állattenyésztés, élelmiszerlánc-biztonság, növény-, talaj és agrárkörnyezet-védelem, állategészségügy és élelmiszerlánc-biztonsági felügyeleti díj.

A tananyagok és a tananyagokról készült összefoglalók ingyenesen hozzáférhetőek és letölthetőek a NÉBIH honlapjáról:
http://www.nebih.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/rfi/pro_EU_rfi/AROP_jogalkalmazas_2/letoltheto_dok

2013. június 13.
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Rendszerszervezési és Felügyeleti Igazgatóság

Leave a Reply 1648 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: