< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bírságkedvezményt kapnak a munkanélküliek Olcsóbb a nyilvános szex, ha nincs munkád

| Mobile | RSS

Bírságkedvezményt kapnak a munkanélküliek Olcsóbb a nyilvános szex, ha nincs munkád

2013. július 27. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Kevesebb bírságot szabnak ki a közterületen nyilvánosan szexelő párokra, ha nincs munkahelyük – legalábbis Németországban, ahol egyébként sem tilos a natúraszex, csak ne zavarjon másokat.

Bírságkedvezményt élveznek Németországban a közterületen szeretkezők, ha nincs állásuk: a munkahellyel rendelkezők több mint négyszer annyit fizetnek vétségükért. Németországban nem tilos a szex parkban, erdőben, vízparton, ha az nem zavar másokat. Ha igen, és elcsípik a tetteseket, akkor 150 euró – 43 ezer forint – bírságot fizettetnek velük, amennyiben van állásuk. Ha nincs, akkor csupán 34 euró a büntetés.

Fotó: freedigitalphotos.net

A különbségtétel a német szövetségi munkaközvetítő iroda szerint igazságtalan, megosztja a társadalmat és meg kellene szüntetni. “Mindenki felelős a tetteiért és számolnia kell azok következményeivel” – idézte a hivatal szóvivőjét a The Local című svéd lap német kiadása csütörtökön.

A statisztikák szerint Berlinben tavaly 234 embert bírságoltak meg nyilávános szeretkezésért, három évvel korábban még csak feleennyit.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 317 megnézve, 1 alkalommal mai nap |