< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Teniszpályán mérték össze tudásukat – Sztárok csaptak össze a legnagyobb kánikulában

| Mobile | RSS

Teniszpályán mérték össze tudásukat – Sztárok csaptak össze a legnagyobb kánikulában

2013. július 27. | 1 Hozzászólás | Sport

Hazai hírességek és sztársportolók gyűltek össze a legnagyobb kánikulában, hogy segítsenek felívni a figyelmet a rákkal sikeresen szembeszállt Hegyesi László hihetetlen küzdelmére.

Hegyesi László évekkel ezelőtt rákbetegségben szenvedett. A betegség előtt profi teniszező volt, és felépülése után is folytatni szerette volna játékot. Hosszas felkészülés után sikerült elérnie, hogy eljuthasson a szervátültetek világbajnokságára, Dél Afrikába. DJ Dominique-ot, aki híres a jótékonysági akcióiról, meghatotta László története, ezért egy baráti teniszmérkőzést szervezett, hogy segítsen felhívni a figyelmet a férfi esetére.

Hegyesi László ugyan kijutott a versenyre, de kérdéses volt, hogy kint tartózkodását miből finanszírozza. A neves lemezlovas egy hónapja ünnepelte születésnapját, a buliján ezért kitett egy kis gömböt, ahová a meghívottak belerakhatták a támogatásukat. A partira több híresség is elment. Ott volt Vincze Lilla, Kiki és a Dolly Roll tagjai is.

Hegyesi László napokon belül indul a világbajnokságra, így Attila még egy eseményt szervezett a tiszteletére, melyen részt vett Temesvári Andrea, Szávay Ági, Berkes Gabi, Berkes Olivér, Kiki és Young G is. A barátságos teniszmérkőzés az év egyik legmelegebb hetében került megrendezésre, de a sztárok így is örömmel vettek rajta részt. Ismert teniszjátékosok játszottak a hírességekkel, ami néha vicces pillanatokat okozott.

„Hegyesi László kitartása és hite számomra példaértékű. Fantasztikusnak tartom, amit ő véghezvitt, és hogy most eljutott Dél-Afrikába, az egyszerűen hihetetlen. Fontosnak érzem, hogy segítsek neki és nagyon örültem, hogy a barátaim is segítettek ebben. Nem volt kis feladat a hőségben teniszezni, de egy életre szóló élmény volt egy pályán játszani Szávay Ágival és Temesvári Andreával” – mesélte DJ Dominique.

forrás.ma.hu

Leave a Reply 299 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: