< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Damu Roland a nászéjszakát is bepótolja, amikor szabadul

| Mobile | RSS

Damu Roland a nászéjszakát is bepótolja, amikor szabadul

2013. július 28. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Damu Roland régóta készült a börtönesküvőjére. Bár a ceremónia a sajtó kizárásával történt, a hot!-nak sikerült megtudnia néhány információt.

Délelőtt tizenegy órai kezdettel egy körülbelül húsz percig tartó szertartás során, két tanú jelenlétében adta össze Damu Rolandot és párját, Edinát az anyakönyvvezető. A hitvesi csók elcsattanása után fél órás beszélő járt az ifjú párnak, majd külön elfogyasztották az ebédjüket: a nemi erőszak kísérletéért jogerősen négy és fél évre ítélt Roland a börtön falai között, felesége a két tanúval egy közeli városi étteremben.
A színész kapott még kétszer másfél órát “ajándékba”, amit az ebéd után lehetett felhasználni: az egyiket sok dicsérete okán kapta pluszban, a másikat a színjátszóköri munkájáért. Az elsőt – immáron férjként – Edinával beszélgette át, majd némi szünet után a másodikat a két tanúval.

– Furcsa egy esküvői ebéd a férj jelenléte nélkül, de úgyis duplán bepótoljuk, ahogy minden mást is, például a nászéjszakát! Nagyon jól jöttek most az “ajándékba kapott” pluszpercek is, hiszen a telefonbeszélgetések és a levélváltások dacára mégis az a legszebb, amikor egymás szemébe nézve mondhatjuk azt, hogy “szeretlek”! – mondta a hot! magazinnak Damu Roland felesége, Edina.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 220 megnézve, 1 alkalommal mai nap |