< Böngészés > Főoldal / nébih / Blog article: Ma lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje

| Mobile | RSS

Ma lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje

2013. július 31. | 1 Hozzászólás | nébih

2013. július 31. a befizetési határideje az idén esedékes élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének. A fizetési értesítő a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) honlapjának bevallási felületén érhető el. Az eddigi tapasztalatok alapján különösen fontos, hogy utalás előtt ellenőrizzék a bankszámlaszámot.
A 2013 évi felügyeleti díj első részletét a NÉBIH 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára kell utalni. Az előző bevallási időszakban több ügyfél is tévesen a NÉBIH normál számlaszámára teljesítette a fizetést, ezért fontos, hogy utalás előtt ellenőrizék a bankszámlaszámot. Az elkülönített számlára kizárólag az élelmiszerlánc-felügyeleti díj utalása lehetséges, ezért arra igazgatási szolgáltatási díjra (például húsvizsgálati díj, kisparcellás fajtakísérleti díj, laborvizsgálati díj stb.) vonatkozó utalást NE indítsanak.
A zökkenőmentes ügyintézés érdekében a NÉBIH felügyeleti díj ügyfélszolgálata megnövelt létszámmal áll ügyfelei rendelkezésére.
A befizetéshez kapcsolódó bizonylatok letöltésének módjáról, a NÉBIH honlapján tájékozódhatnak, a felügyeleti díj ügyfélszolgálat pedig a már ismert elérhetőségeken (06-1/336-9024, felugyeletidij@nebih.ov.hu) áll az ügyfelek rendelkezésére.

2013. július 31.
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Felügyeleti Díj és Forgalmazói Ellenőrzési Igazgatóság

Leave a Reply 2632 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: