< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Folyatódik a Petőfi híd felújítása

| Mobile | RSS

Folyatódik a Petőfi híd felújítása

2013. augusztus 17. | hozzászólás | Közélet

A nagykörúti villamosvágányok és dilatációs szerkezet felújítása után folytatódik a munka a Petőfi hídon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A hídszerkezet javítása miatt augusztus 21-től a déli oldali járdát és a Budáról Pestre vezető szélső sávot, valamint ezzel egyidejűleg Buda felé a vágányok melletti belső sávot is lezárják a forgalom elől, így a hídon szeptember közepéig irányonként csak egy sáv lesz járható.
Budapest, 2012. június 10.A Duna-parti Central European Time (CET) épületegyüttese a főváros IX. kerületében. Az előtérben a Petőfi híd.MTI Fotó: Szigetváry ZsoltBudapest, 2012. június 10.A Duna-parti Central European Time (CET) épületegyüttese a főváros IX. kerületében. Az előtérben a Petőfi híd.MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A munkálatok miatt Budán a Bocskai úton, a pesti oldalon az Üllői úton és a József körúton torlódás várható, ezért a BKK azt javasolja az autósoknak, hogy aki teheti, továbbra is a Rákóczi hidat válassza.

A központ pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a nagykörúti villamosok augusztus 20-tól ismét közlekednek. Ezzel összefüggésben a BKK megszünteti az ideiglenes buszsávot a hídon, valamint Pesten a Ferenc körúton és a József körúton a Pál utcáig.

Szeptember 8-tól a híd északi járdáját és a Buda felé vezető szélső sávot zárják le, a déli oldalon a vágányzóna mellett dolgoznak majd a szakemberek, előreláthatólag szeptember 26-ig.

forrás:híradó.hu

Leave a Reply 427 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: