< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: IV. A Baksi Pista bácsi leveles ládája…

| Mobile | RSS

IV. A Baksi Pista bácsi leveles ládája…

2013. augusztus 17. | 1 Hozzászólás | Közélet

IV. A Baksi Pista bácsi leveles ládája…

Szinte már társszerzővé válok az Ön hírportálján. Köszönöm a megelőlegezett bizalmat. Számtalan Baksi polgár várja, lesi, olvassa a weboldalán a híreket, információkat.

Tudjuk, a blog bejegyzései egy idő óta a közéleti linkben olvashatók!

Kérdésünk az lenne, mikor indítja újra a blog bejegyzéseket, hisz már úgy megszoktuk…

Minap arra jártunk – hajnalban- a nejemmel, mentünk csirkéket vágni az ismerősünkhöz.

Az adócsaló… azt hiszi, ha nem csörög-zörög s át állt a villanymotorok „javítására”, akkor az nem adócsalás! Várjuk a választást! Reméljük, megváltoztatja a falunkat, az új vezetés. Határt szab a kontároknak, feketézőknek… rengetegen vannak! Nem értjük miért nem kezdeményeznek ellene eljárást Búzáék? Vannak sugallatunk róla. Azonban ezektől már nem lehet elvárni semmit!

Apropó, kiadta már a Búza gyerek a közérdekű adatokat? Nagyon várjuk, hogy megismerhessük a nyilvános adatokat! Falu szerette volna, ha városról érkezik a jegyző! A frissítés ráférne Baksra és az önkormányzatra is!

Kedves Pista bácsi!

A közérdekű adatok kiadását folyamatosan vizsgálják a hivatalok. Több ilyen vizsgálat van folyamatban. Búza Zsolt arra hivatkozik a legújabb levelében, azért nem adja ki a közadatokat,(!) mert nem mutattam be a hírportál engedélyét.(?)HMMMM!

Ergo: – ha állampolgárként kérem, akkor is köteles tájékoztatni a közadatokról, pláne újságíróként…

Leereszkedtem a szintjére… s nem neki, hanem a jegyző asszonynak villantottam meg… csak azért is!

A Baksi Hírmondónak ki a felelős szerkesztője, ki a szerkesztője, ki lektorálja, ki felügyeli, még erre a levelünkre sem kapta meg a választ hírportálunk!

Ellenben, én nem kértem, hogy cáfolja meg az érettségi, valamint az egyetemi felvételéről terjengő kósza hírt, miszerint 30 pont hiányzott a felvételi pontszámaiból.

A pluszpontokat társadalmi munkából lehet megszerezni! Ha igazak a kósza hírek, akkor ki igazolta a társadalmi munkáit, (30 nap) mikor, melyik időszakban dolgozta le s hol „társadalmizott” s kinél?

Ezt a kérésemet személyesen közöltem Búza Zsolttal! –aki ígéretet tett, hogy pár napon belül válaszol a szóbeli kérésemre! Ez a mai napig nem történt meg!

Szeretném, ha Búza Zsolt megcáfolná, illetve cáfolja meg ezeket a kósza híreket.

Szerkesztőségünk várja a polgármester úr reagálását e- kósza hírekre, amit rögvest megjelentetünk s közzétesszük a www.fecsego.eu, illetve a Fecsegő Közéleti Információs Fogyasztóvédelmi Magazin hasábjain is!

2013.augusztus 17
-oil-

Leave a Reply 293 megnézve, 1 alkalommal mai nap |