< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hajós András Bajnairól és Mesterházyról: „Egyikük sem jó srác”

| Mobile | RSS

Hajós András Bajnairól és Mesterházyról: „Egyikük sem jó srác”

2013. augusztus 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Bár nem „állt át” jobbra, az Orbán-ellenes ligában sem érzi teljesen otthon magát Hajós András showman. Mint mondja, akkor sincs tragédia, ha nyolcévente van politikai váltás. Exkluzív nagyinterjúnk a holnap utcára kerülő Heti Válaszban.

Hajós András nem volt jelen a nyár eleji, Farkasházy Tivadar szárszói kertjében tartott találkozón, ám mint mondja, utólag nem is bánja, hogy kimaradt a buliból. S hogy miért? „Mert rájöttem: nem akarok egy kertben szórakozni Puch Lászlóval.”

Hajósnak nagyon sok baja van azzal, ami most van, „de legalább ennyi bajom lett azzal, hogy másoknak mi a baja vele. Borzasztóan zavar intellektuálisan, hogy ha odaállok azok mellé, akiknek bajuk van Orbánnal, akkor már megint nem azok között vagyok, akikkel egyetértek.”

S hogy Bajnai vagy Mesterházy közül szerinte ki alkalmasabb? „Nem érzem a fékevesztett vonzalmat Mesterházy Attila irányába. Bajnai bizonyos értelemben megszólított, amikor színre lépett, csakhogy miután a Heti Hetesből egy időre kiszálltam és már nem kell naponta készülnöm a politikai eseményekből, egy lépést tettem hátrafelé. Jót tesz. Így aztán tudom: akármi az imidzs, nekem egyikük sem jó srác. Egyik politikus-csatár sem. Miért gondoljam, hogy nemzetközi cégeket, esetleg földeket, bányákat tulajdonló, netán hazai szakszervezeti vagyonból magánvagyont varázsoló emberekben és bennem van valami közös? A sarki henteshez jóval több közöm van. Végzi a dolgát, megkapja érte a pénzét, ahogy én is. Befizeti a lakáshitelcsekket, ahogy én is. A politikai osztállyal nincs dolgom.”

Hajós a 2014-es kormányváltást sem helyezi mindenek fölé. „Lehet, hogy egy ifjú demokráciának nem a négyéves ciklusok állnak jól. Amerikában is gyakrabban áll elő, hogy két elnöki ciklus van, mint hogy egy. Akkor sincs tragédia, ha nyolcévente van váltás. Tragédia akkor van, ha olyanok váltják egymást, akik alkalmatlanok és tehetetlenek.”
Az augusztus 22-én megjelenő Heti Válaszban Hajós András beszél arról, is, miért nem lett Fábry utódja az RTL Klubon, beszél Az ének iskolája című gyerek-tehetségkutató tapasztalatairól, és elmondja azt is, miért lenne szükség egy általános iskolai ének-zene programra. Lapunk elektronikus formátumban a Digitalstandon is megvásárolható.

forrás:heti válasz.hu

Leave a Reply 326 megnézve, 1 alkalommal mai nap |