< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A módszerre a bíróság is kíváncsi Pénisszel akart szellemet űzni(((( The method the court wondered Wanted to pursue a ghost penis

| Mobile | RSS

A módszerre a bíróság is kíváncsi Pénisszel akart szellemet űzni(((( The method the court wondered Wanted to pursue a ghost penis

2013. augusztus 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A módszerre a bíróság is kíváncsi
Pénisszel akart szellemet űzni

Bíróság elé állították azt a kínai férfit, aki azt mondta, ki tudja űzni egy nőből a belé költözött rossz szellemeket, de ehhez a nőnek le kell feküdnie vele, mert csak a péniszével hajtható végre a művelet.

Bíróság vár Huang Jianjunra, aki szexre kényszerített volna egy nőt szelleműzés ürügyén, mondván, csak úgy tudja kihajtani az ártó lelkeket belőle, ha a péniszét is használja. A nő egy munkahelyi ügy miatt kérte az önjelölt Jianjun segítségét, aki egy szállodai szobában találkozott megbízójával. Megparancsolta a nőnek, hogy vetkőzzön meztelenre, csak így tudja elvégezni rajta a szükséges vizsgálatokat, majd megállapította, hogy a szellemek a nő vaginájába költöztek be, és ezt csakis úgy orvosolhatja, ha a péniszével takarítja ki az üreget.

A nő azonban vagy jobban félt a szextől, mint a szellemektől, vagy a gonoszok már a kiűzés gondolatától kimenekültek belőle, egy biztos: az ajánlat elfogadása helyett azonnal a rendőrséget hívta, akik letartóztatták a férfit. Most vizsgálati fogságban várja a bírósági meghallgatását, ám a kínai Southern Metropolis Daily című lap beszámolója szerint máris azzal védekezik, hogy mivel cukorbeteg, nem is képes az erekcióra.

forrás:ma.hu

The method the court wondered
Wanted to pursue a ghost penis

Court argued that the Chinese man who said he can pursue one of the women moved into her evil spirits, but for the woman to lie down with it because the penis can be done with the process.

Castle Court Jianjunra Huang, who had forced sex with a woman under the pretext szelleműzés, saying only way to expel the harmful souls out of it, if you use the penis as well. The woman asked for help because of the self-styled Jianjun a workplace affair, he met with client in a hotel room. He ordered the woman to strip naked, just so it can perform the necessary tests and found that the ghosts moved into the woman’s vagina, and that can only be remedied if the penis is cleaned out of the cavity.

The woman, however, or more afraid of sex than of ghosts or evil it had escaped the expulsion of thought, one thing is certain rather than accept the offer immediately called the police, who arrested the man. Now, on remand waiting for the court hearing, but the Chinese newspaper Southern Metropolis Daily reported that’ll defends that, because diabetes is not able to get an erection.

Source: ma.hu

Leave a Reply 256 megnézve, 1 alkalommal mai nap |