< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Spanyol villamosok cikáznak majd Budapesten?((((( Tranvías españoles y zigzags en ​​Budapest?

| Mobile | RSS

Spanyol villamosok cikáznak majd Budapesten?((((( Tranvías españoles y zigzags en ​​Budapest?

2013. augusztus 23. | hozzászólás | Közélet

Spanyol villamosok cikáznak majd Budapesten?

Az Index információi szerint a spanyol CAF járműgyártó cég ajánlatát találta a legjobbnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a fővárosi villamostender lezárásakor.

A portál csütörtök este pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: a cég 27 milliárd forintot kér a 25 darab rövidebb (34 méteres) és a 12 darab hosszabb (56 méteres) alacsonypadlós, hosszában átjárható villamosért. Ezzel a társaság a Siemens előtt nyerte meg a versenyt, míg másik három versenybe szálló gyártót, a lengyel PESA-t, a cseh Skodát és a svájci Stadlert különböző okok miatt kizárták. A villamosokat az 1-es és 3-as vonalakra szerzik be.

Az Index úgy tudja, ha meg is támadják az eredményt, akkor is egy hónap múlva aláírhatják a szerződést, a villamosok pedig 2015-ben érkezhetnek meg Budapestre. A szerződésben lesz egy további 87 villamosra szóló 5 éves opció, amit a BKK akkor használhat ki, ha lesz pénze – olvasható a hírportálon.

forrás:mno.hu

Tranvías españoles y zigzags en ​​Budapest?

El índice de acuerdo a la información de los vehículos del fabricante CAF españoles encontrar la mejor oferta para el Centro de Transportes de Budapest (BKK) a la principal oferta de cierre de tranvía.

El portal de la noche del jueves citando fuentes anónimas escribió con precisión la empresa pidiendo 27 mil millones de florines menos de 25 piezas (34 metros) de largo y de 12 bits (56 metros) bajo, la longitud de villamosért interconexión. Esta empresa ganó la carrera por delante de Siemens, mientras que los otros tres fabricantes compiten en el polaco PESA es el Skoda checa y suiza Stadler fueron excluidos por diversas razones. La electricidad para las líneas 1 y 3 de origen.

El índice, para saber cuándo se puede atacar el resultado, incluso un mes después de que el contrato puede ser firmado, y los tranvías en 2015 puede llegar a Budapest. El contrato tendrá una opción de 5 años en un nuevo 87 de tranvía, que es total y se puede utilizar si tengo dinero – leer un sitio de noticias.

Fuente: mno.hu

Leave a Reply 441 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: