< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Megverték, kirabolták és kis híján megerőszakolták

| Mobile | RSS

Megverték, kirabolták és kis híján megerőszakolták

2013. augusztus 27. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Megverték, kirabolták és kis híján megerőszakolták

A rendőrség elfogta azt a két 13 és 19 éves fiatalt, akik dögei otthonában törtek rá egy 65 éves asszonyra, akit bántalmaztak, kiraboltak és kis híján megerőszakoltak.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett, testi sértés bűntett, szexuális erőszak bűntett valamint magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 13 éves dögei valamint G. Zoltán 19 éves záhonyi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal 2013. augusztus 26-án este dögei házában tört rá egy 65 éves asszonyra. A nőt bántalmazták és pénzt követeltek tőle, majd a 13 éves fiú a lakásból különböző értékeket tulajdonított el. G. Zoltán az asszony ruházatát közösülési szándékkal letépte, aki az erőszaknak ellenállt és segítségért kiabált. A sértett segélyhívását éppen hazatérő fia meghallotta, aki azonnal édesanyja segítségére siettet. A lakásba beérve a két rabló a fiút is bántalmazta, de sikerült a szomszédba menekülnie, ahonnan értesítette a rendőrséget. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre siettek és tetten érték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 13 éves fiút és G. Zoltánt. A rendőrök a két gyanúsítottat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 65 éves asszonyt sérülései miatt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Zoltán ellen rablás, testi sértés, szexuális erőszak bűntettek valamint magánlaksértés vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytat nyomozást, melynek során kezdeményezik előzetes letartóztatását, míg 13 éves társa szabadlábon védekezhet.

forrás:BRFK

Leave a Reply 1639 megnézve, 2 alkalommal mai nap |