< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: DK: arcátlan és kirekesztő a Magyar Csapat kifejezés a Fidesz leveleiben(((( DK : airain et d’expression exclusive de Fidesz , les lettres de l’équipe hongroise

| Mobile | RSS

DK: arcátlan és kirekesztő a Magyar Csapat kifejezés a Fidesz leveleiben(((( DK : airain et d’expression exclusive de Fidesz , les lettres de l’équipe hongroise

2014. január 5. | hozzászólás | Közélet

DK: arcátlan és kirekesztő a Magyar Csapat kifejezés a Fidesz leveleiben

A Demokratikus Koalíció (DK) arcátlanságnak és kirekesztőnek tartja a Magyar Csapat kifejezés használatát a Fidesz rezsicsökkentéssel kapcsolatos leveleiben.

A kormánypárt a napokban kezdte meg a rezsicsökkentésről szóló újabb, január 20. és február 15. közötti fórumokra szóló meghívók postázását azoknak, akik 2013 tavaszán aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést. A levélben egyebek mellett az olvasható, hogy a rezsicsökkentés eredményeinek védelmére létrehozzák a Magyar Csapatot.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője az MTI-nek szombaton küldött közleményében arcátlanságnak nevezte, hogy Magyar Csapatnak hívják mindazokat, “akik a Fidesz hazugságait támogatják”. Szerinte a Fidesz mindenkit ki akar rekeszteni a nemzetből, aki nem a “talpnyalója”.

“A Demokratikus Koalíció a magyar csapat tagja, ha úgy tetszik, a magyar nemzet része, de Orbán csapatában nem kívánunk szerepelni” – írta a szóvivő, aki szerint “az igazi magyar csapat, a választók, három hónap múlva ezt a kapitányt meneszteni fogják”.

forrás:népszava online.hu

DK : airain et d’expression exclusive de Fidesz , les lettres de l’équipe hongroise

La Coalition démocratique ( DK ) impudence et interdire à l’utilisation des lettres hongroises terme de l’équipe de réduction des frais généraux liés Fidesz .

Le parti au pouvoir a commencé quelques jours plus tard , le 20 Janvier rezsicsökkentésről et 15 Février Invitations de poster sur les forums entre ceux qui ont soutenu la signature de printemps réduction des frais généraux 2013. Dans la lettre , entre autres choses , a déclaré que la protection des résultats de la réduction des frais généraux d’établir les troupes hongroises .

Psaume Gréczy , la communication de porte-parole DK envoyé à MTI a appelé samedi impudence que les troupes hongroises appelé tous ceux ” qui soutiennent les mensonges du Fidesz . ” Selon lui , le monde Fidesz qui veut compartiment de la nation , qui ne sont pas les ” serviteurs ” .

«La Coalition démocratique , l’équipe hongroise , si vous voulez, de la nation hongroise , mais ne souhaitez pas être inclus dans l’équipe Orban ” – écrit par le porte-parole , qui a dit que ” la vraie équipe hongroise , les électeurs , il sera de trois mois plus tard, le meneszteni de capitaine ” .
Source : référendum online.hu

Leave a Reply 221 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: