< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem / Blog article: Savanykás diós bejgli a Kisteleki Sparban…

| Mobile | RSS

Savanykás diós bejgli a Kisteleki Sparban…

2014. január 10. | hozzászólás | Fogyasztóvédelem

diós bejgli számlájaIMG

Savanykás diós bejgli a Kisteleki Sparban…

Fogyasztóvédelmi panaszbejelentés érkezett szerkesztőségünkbe. A panaszos kifogásolta, hogy a Kisteleki Spar áruházban vásárolt 50%-os kedvezmény mellett diós bejglit. E- termék karácsonykor még 699 Ft- ba került, ma 350 Ft –t kóstált. Úgy gondolta ezzel az édességgel búcsúzik a karácsonyi ünnepektől.

A meglepetés hideg zuhanyként érte, amikor megkóstolta a kissé savanya ízű diós bejglit. Jobban megnézte a csomagolást, mint a helyszínen, s meglepődött. (A bejgli gyártója:Backerei Intersweet Kft 1147 Budapest, Balázs utca 64) A bemutatkozó írás alsó sorában ez vált láthatóvá:
Diótartalom a töltelékben: 50%.a többi dejó volt? Minőségét megőrzi: 13-01-14

Meglepődött a fogyasztó. Mikor megnézte a dátumot, míg volt hátra 4 nap! Szégyellte visszavinni a Sparba!

Tudja szerkesztő Úr kis nyugdíjas vagyok. Nem titok, 65.350Ft a nyugdíjam könyvelőként. Azt nem értem, mért diós bejgliként árulják a terméket? Ez nem igaz…már itt becsapták a vevőt! Az sem világos előttem, ha 50% kedvezményt adnak, akkor a Spar mennyiért vette a kalácsot. A minőségi lejárat előtt úgy gondolom, nem szabadna savanya ízt éreznem…

Tisztelt Anna néni!

Totálisan igaza van! Az engedmény az ünnepeket követően szabályosan történt! Abban is igaza van, a terméknek nem szabadna savanyú ízt produkálni! Ígéretet tettem a tudatos vásárlónak, kimegyünk a helyszínre.

A Sparban a pénztár előtt találtuk meg az 50%-os árkedvezményes diós- dejós bejglit. Vett szerkesztőségünk egy darabot. Visszaérve kicsomagoltuk az édességet, felvágtuk s megízleltük! A vásárlónak, mint mindig igaza volt-van! Savanyú íz áramlott, párolgott a celofán alól! Kiköptük.
A termék paramétereit tartalmazó celofánt, az árkedvezményt jelző zöld karikában feltüntetett eladási árat láthatják a tisztelt olvasóink.

Kedves Anna néni!

Gondolt már arra, hogy szavazópolgárrá magasztosulva az év minden napján, s minden vásárlásával erősíti pénzével megtisztelt cég gazdasági pozícióját?
Ám részesült-e abban a tiszteletben, amely a pénzével szavazó vásárlóként megilleti… tudom erre nehéz válaszolnia.

Jelezni fogom a Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség felé a panaszát.

Tisztelt olvasóink!

Ismételten felhívom a figyelmüket, példaként említve Anna néni esetét: – csak a tájékozatlan fogyasztó a kiszolgáltatott! Mindenhol becsapnak, átvernek, kihasználnak bennünket, mint tudatos vásárlót!
A felelősség, mint ilyen szó egyre halványodik a kereskedelem palettáján. Fölényesek, arrogánsak a fiatal „eladók”, valamint a vevőszolgálatnál ténykedők!
Mintha a vásárló lenne őértük s nem fordítva!

A véleményüket bátran írják le a vásárlók könyvében s kérjék el az eredeti példányt, majd vigyék be-el a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnek Szeged Tisza Lajos krt!

Ne hagyják magukat becsapni, átverni…a vizsgálat határideje 30 nap! Ha nem kapnának választ határidőn belül, jelentség a Felügyelőségnek!
A határidőt mindenkinek be kell tartania!!!

2014.január 10
-oil-

Leave a Reply 3875 megnézve, 1 alkalommal mai nap |